Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Christmas Calendar! Kauneudenhoitosuosikit -50%, joka päivä jouluun asti

Individuals Lash Trios
Individuals Lash Trios

Individuals Lash Trios

Ardell

Kolminkertaiset ripset, kolme kertaa nopeammin! Luo haluamasi look Ardell Lash Trios irtoripsitupsuilla.
10 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Individuals Lash Trios
p89066574
v89066575
Ardell
EUR
10

Tuotearvostelut

Annukka | 10.03.2018
Jos tekoripsien laittaminen tuntuu hankalalta, alota näistä! Todella helpot ja nopeat laittaa. Näillä ripsitupsuilla saa luonnollisen, mutta näyttävän lopputuloksen.
Fiia | 21.02.2018
Tämmöiset tupsut joissa on 3 ripseä on mielestäni helpoimmat ja parhaimmat. Saat tehtyä luonnollisen lookin laittamalla vain muutaman ulkonurkkiin, ja dramaattisemman laittamalla niin monta kuin haluat. Jos haluan extra cat eye efektin niin laitan ulkonurkissa pari päällekkäin :)

Lisätietoja

Kolminkertaiset ripset, kolme kertaa nopeammin! Luo haluamasi look Ardell Lash Trios irtoripsitupsuilla. Pakkaus sisältää lyhyitä ja keskipituisia ripsitupsuja, joilla luot helposti juuri sellaiset ripset kuin haluat. Kiinnitä suoraan ripsien tyveen tai yhdistä tavallisiin irtoripsiisi saadaksesi niistä erityisen tuuheat.
Kasta irtoripset liimaan ja kiinnitä ne ripsiisi. Huolehdi siitä, ettet kiinnitä niitä ripsilinjaan, vaan vain omiin ripsiisi.
Voit käyttää pinsettejä irtoripsien kiinnittämiseen. Voidaan käyttää myös levittämällä liimaa koko ripsille, jos haluat tuloksen kestävän vain yhden illan.
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331