Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt saat TUPLAPISTEET kaikista ostoksista 12.7. asti. 1 € = 20 pistettä. Ilmainen toimitus noutopisteelle!

DIOR BACKSTAGE Eye Palette 002 Cool Neutrals

Arvio
Valitse väri
002 Cool Neutrals
Hinta
59,90 €
Etsi tuote myymälästä
Ilmainen toimitus - pakettisi lähetetään saman tien Ilmainen toimitus - pakettisi lähetetään saman tien
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
Eye Palette
p90245699
v90245701
DIOR BACKSTAGE
EUR
59.9
Dior Backstage - silmämeikkipaletin koostumukset sisältävät runsaasti pigmenttiä ja mukana on pohjustustuote, luomivärejä, highlighter ja rajausväri. Dior Backstage Eye Palette on Dior-meikkitaiteilijoiden salaisuus luoda helposti ja nopeasti lukuisia erilaisia meikkityylejä, luonnollisesta kuulaudesta rohkeasti näyttävään katseeseen. Dior Backstage Eye Palette on saanut inspiraation näytöslavojen backstagen energiasta ja meikkitaiteilijoiden suosikkisävyistä, jotka sopivat kaikille ihonsävyille. Kerrostettavissa olevat matta- ja sateenkaaren hohtoiset koostumukset loihtivat ammattimaisen täydellisen silmämeikin ja antavat "kuin toinen iho" -vaikutelman. Dior Backstage -koostumusten runsas pigmenttipitoisuus varmistaa meikkien pitkäkestoisuuden. Sävyjä voidaan helposti kerrostaa halutun meikkivoimakkuuden mukaan, luonnollisen neutraalista näyttävästi rohkeaan ja voimakkaaseen ilmeeseen. Dior Backstage Eye Palette sisältää: 1 silmämeikin pohjustusvoide, joka saa luomivärin kestämään entistä pidempään ja tuo esiin luomivärin sävyn kauneimmillaan. 8 luomiväripuuteria, joita voidaan käyttää sekä luomivärinä että rajausten tekoon: 3 hohtavaa ja 3 mattasävyä, joiden runsas pigmenttipitoisuus kaunistaa katseen hetkessä. Palettia täydentävät 1 highlighter-sävy ja 1 muotoileva varjostussävy. Dior Backstage Eye Palette - paletista on saatavilla kaksi kaikille sopivaa väriyhdistelmää: viileän vaikutelman roosan sävyt ja lämpimän vaikutelman neutraalin ruskeat sävyt. "Sen lisäksi, että paletissa on kahdeksan erilaisen vaikutelman antavaa sävyä (matta tai hohtava) halusin mukaan todella toimivan voidemaisen pohjustustuotteen. Se varmistaa pitkäkestoisen lopputuloksen, mutta ennen kaikkea vahvistaa pohjustuksen päällä käytettävien värisävyjen kauneutta ja vaikutelmaa", kertoo Peter Philips. Paletin sävyjä voidaan käyttää sormin tai siveltimen avulla, joko yksittäin tai yhdistellen muiden sävyjen kanssa.
1. Levitä pohjustusta koko liikkuvalle luomelle.
2. Lisää väriä silmäluomelle ja tee kevyt varjostus kulmaluulle.
3. Tehosta katsetta lisäämällä vahvempaa väriä ripsirajaan ja silmän ulkonurkkaan.
4. Syvennä ilmettä lisäämällä tummempi varjostus häivyttäen silmän alle.
Luonnollinen ilme:
1. Levitä intensiivistä sävyä koko liikkuvalle luomelle katseen avartamiseksi ja sitten tummempi varjostus koko ripsirajaa pitkin antamaan tehokkaamman ilmeen.
2. Highlighting-vaikutelman luomiseksi levitä vaaleampaa sävyä kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan.
Näyttävästi hienostunut ilme:
1. Levitä intensiivistä sävyä koko liikkuvalle luomelle katseen avartamiseksi ja sitten tummempi varjostus koko ripsirajaa pitkin antamaan tehokkaamman ilmeen.
2. Luo varjostus koko liikkuvalle luomelle tehostaen sävyä ulkonurkkaa kohti.
3. Highlighting-vaikutelman luomiseksi levitä vaaleampaa sävyä kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan, jolloin ilmeelle saadaan uutta ryhtiä ja intensiivistä kontrastia.
Sävy:
Monivärinen
EAN:
3348901394949
Inspiroidu
Beauty test: Löydä sinulle sopivat itseruskettavat tuotteet

Beauty test: Löydä sinulle sopivat itseruskettavat tuotteet

Beauty test: löydä sinulle sopivimmat aurinkovoiteet

Beauty test: löydä sinulle sopivimmat aurinkovoiteet

Ei arvosteluja

Kerro muille mitä pidit!
Kirjaudu sisäänja ole ensimmäinen, joka arvostelee tämän tuotteen.

Ei arvosteluja

Hae

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331