Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Flash Crayons Midnight Kit
Flash Crayons Midnight Kit
ONLY AT KICKS

Flash Crayons Midnight Kit

Linda Hallberg

Flash Crayons on uusi metallisten/kimaltavien monikäyttöisten kynien sarja.
52 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Flash Crayons Midnight Kit
p89903544
v89903545
Linda Hallberg
EUR
52

Tuotearvostelut

Annukka | 10.03.2018
Kun näitä kokeilee ensimmäisen kerran, ei halua enään muita käyttääkään!
M | 22.02.2018
Täydelliset, monikäyttöiset kynät jotka pysyvät koko päivän. Kyniä voi käyttää silmämeikissä pohjustukseen, rajauksee tai itsekseen. Huulissa punana tai rajauksena. Tuote blendaantuu tosi hyvin ennen kuin jämähtää veden kestäväksi.

Lisätietoja

Flash Crayons on uusi metallisten/kimaltavien monikäyttöisten kynien sarja. Sinun ei tarvitse miettiä silmänrajauskynien, huultenrajauskynien tai kulmakynien ostamista erikseen – saat kaiken yhdessä ja samassa kynässä. Valitse haluamasi väri ja ala piirtää vartalolle tai kasvoille! Kaikki Crayons-kynät ovat voidemaisia, kuivuvat iholla mattapintaisiksi ja pysyvät paikoillaan järkähtämättä (usko meitä, olemme yrittäneet hangata niitä pois). Haluatko häivyttää väriä? Toimi nopeasti, värit muuttuvat vedenkestäviksi vain muutamassa minuutissa! Kaikki Flash Crayons -kynät ovat vegaanisia. Flash Crayons -tuotteita on saatavilla kahdessa erilaisessa setissä, mutta kaikkia kyniä voi ostaa myös yksittäin. Midnight Kit -setin sisältö: Avoir Flash (vihreä) Acrux Flash (musta) Ascella Flash (harmaa) Aueva Flash (ruskea) Atria Flash (sininen) 5 x 1,2 g
Sävy:Monivärinen
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331