Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Petite Heat Palette
Petite Heat Palette
Petite Heat Palette
Petite Heat Palette
Petite Heat Palette

Petite Heat Palette

Urban Decay

Erittäin suosittu pieni paletti.
29 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Petite Heat Palette
p90169732
v90169733
Urban Decay
EUR
29

Tuotearvostelut

Luci | 13.11.2019
Oma suosikki palettini tällä hetkellä. Sisältää tarvittavat sävyt jokapäiväiseen arkimeikkiin. Laadultaan mainio ja hyvä pigmentti. Yksi tähti pois korkeahkon hinnan takia.
Anni | 17.04.2019
Ihan kiva paletti. Kehottaisin kuitenkin santsaamaan täysikokoiseen The Heat- palettiin. Tällä pienellä versiolla kun saa vaan oikeastaan yhdenlaisen silmämeikin aikaiseksi ja hintaakin on jo yli puolet täysikokoisesta.
Rinky | 12.11.2018
Olen hieman noviisi luomivärien suhteen, koska huono pysyvyys on aina ollut ongelma. Nyt ostin UDn eyeshadow primeriä tämän paletin kaveriksi ja avautui uusi maailma! Värit ovat lämpimiä, pysyvät hyvin ja tosi pieni määrä riittää pitkälle. Hieman arastelin ensin tiilien sävyjä muistuttavia värejä, mutta ne sopivat yllättävän hyvin yhteen myös kaltaiselleni hyvin vaalealle ihmiselle.

Lisätietoja

Erittäin suosittu pieni paletti. Urban Decays Naked Petite Heat on kompakti luomiväripaletti, jossa on 6 aivan uutta lämmintä ja neutraalia sävyä, joiden innoitus on peräisin UD:n Naked Heat -paletin 12 sävyistä. Se sisältää 5 mattaa luomivärisävyä luomelle, luomivakoon ja ripsien tyveen, ja yhden korostussävyn – eli kaiken mitä tarvitset kuuman ja pehmeän tai liekehtivän tulisen lookin luomiseen.
Pieni paletti sopii täydellisesti mukaan käsilaukkuun ja matkoille. Älä anna näpsäkän muotoilun huijata sinua: paletti sisältää UD:n legendaarisia luomivärejä normaalikoossa ja kaiken lisäksi mukana on peili. Paletti on koristeltu ruusun kuvilla. Siitä tulee varmasti suosikkisi.
Käytä sävyjä yksinään tai yhdistä suosikkisävyihisi ja luo loputtomasti jännittäviä tyylejä. Hot Spell on matta terrakottasävy ja Strike täyteläinen punaruskea sävy. Kaipaatko paahteisen kuumaa meikkityyliä? Poltetun oranssin sävyinen Wild Thing tai täyteläinen cayennepippurin sävy Heist ovat silloin oikea valinta. Mikä parasta, voit käyttää paletin sävyjä pohjana ja yhdistellä Naked Heat -paletin 12 sävyyn.
Ansaitset silmämeikin, joka pysyy paikallaan, eikä kuivu tai karise. Kaikki Naked Petite Heat -paletin sävyt sisältävät UD:n Pigment Infusion System™ -koostumuksen. Se on ensiluokkainen sekoitus ainesosia, jotka takaavat samettisen lopputuloksen, täyteläisen värin ja helppokäyttöisyyden.
Paletin sävyt:
Inhale (puolimatta, voidemainen)
Vibrate (matta, pehmeä nude)
Hot Spell (matta, terrakotta)
Wild Thing (matta, poltettu oranssi)
Heist (matta, täyteläinen cayenne)
Strike (matta, täyteläinen punaruskea)
Urban Decay on eläimet huomioon ottava tuotemerkki.
Sävy:Monivärinen
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331