Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Superhero™ Eyeshadow Palette
Superhero™ Eyeshadow Palette
Superhero™ Eyeshadow Palette
Superhero™ Eyeshadow Palette
ONLY AT KICKS
Superhero™ Eyeshadow Palette
p90510737
v90510738
IT Cosmetics
EUR
45

Superhero™ Eyeshadow Palette

IT Cosmetics

Superhero Eyeshadow Palette on vallankumoiksellinen luomiväripaletti, jossa on 12 sävyä. Supersankareista inspiraationsa saaneet luomivärit ovat pehmeitä, värikylläisiä ja pitkäkestoisia.
45 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Superhero Eyeshadow Palette on vallankumoiksellinen luomiväripaletti, jossa on 12 sävyä. Supersankareista inspiraationsa saaneet luomivärit ovat pehmeitä, värikylläisiä ja pitkäkestoisia. Jokainen ylellinen sävy pitää sisällään hydrolysoitua kollageenia, silkkiä, peptidejä ja antioksidantteja, sekä innovatiivisen Superhero Pigment Power -teknologian. Samettisen pehmeät, super intensiiviset sävyt, jotka eivät karise tai leviä. Sisältää pohjustussävyt sekä päälle levitettävät luomivärisävyt.
Sivele koko luomille Superhero Eye Foundation -luomiväriä neutralisoimaan pohjan väriä ja pohjustamaan luomea. Sen jälkeen lisää suosikkisävysi luomillesi. Viimeistele silmämeikki rajaamalla silmät. Lisää inspiraatiota löydät Superhero Eye Chart -ohjeista.
Sävy:Ruskea
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331