Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Paint-on False Lashes Mascara Pure black
Paint-on False Lashes Mascara Pure black
Paint-on False Lashes Mascara Pure black
Kampanja -25%
Paint-on False Lashes Mascara Pure black
p88662364
v88662365
Fiberwig
EUR
18.75

Paint-on False Lashes Mascara Pure black

Fiberwig

Huipputekninen Miaray Fiberwig on Japanin myydyin maskara, joka perustuu edistykselliseen putkiteknologiaan. Fiberwig tekee ripsistä uskomattoman pitkät ja kestää koko päivän.
18,75 €
25 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Maria | 13.10.2019
Ripseni ei ole ikinä näyttäneet näin pitkiltä millään muulla ripsarilla. Lisäksi tämä on ainoa ripsari joka pitää ripseni taivutettuna !
Satu | 18.08.2019
Tuotteen kuvauksen myötä odotukset olivat melkoiset, mutta tuote ei lunastanut lupauksiaan. Todella työläs tuote, jos haluaa volyymia, hitaasti pitää levittää ja antaa kuivua levytysten välillä.
Tarja | 12.04.2019
Melkein välttävä ripsari, ei pidennä ripsiä, on "klimppinen" ja ripsien päät tahtovat takertua yhteen. Ainut hyvä puoli on se, että lähtee helposti pelkällä lämpimällä vedellä.

Lisätietoja

Huipputekninen Miaray Fiberwig on Japanin myydyin maskara, joka perustuu edistykselliseen putkiteknologiaan. Fiberwig tekee ripsistä uskomattoman pitkät ja kestää koko päivän. Poistaminen käy huippuhelposti: vain vähän haaleaa vettä, niin maskara ”liukuu” pois ripsistä. et tarvitse voimakkaita silmämeikinpoistoaineita.
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331