Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

More of supersale: aletuotteet -30%

Peel Off Mask
Peel Off Mask
Peel Off Mask
Kampanja -20%

Peel Off Mask

Jorgobé

Tehopuhdistavan ja innovatiivisen The Original Black Peel Off Maskin sisältämät ainesosat kuten taikapähkinä ja punahattu vähentävät ja ehkäisevät epäpuhtauksia ja tukkeutuneita huokosia.
21,52 €26,90 €

Tuotearvostelut

Taru | 29.09.2018
Tuotteen haju on tosi pistävä, joten siitä pieni miinus. Tuote kuitenkin selkeästi auttaa puhdistamaan ihoa mustapäistä sekä hillitsee ihon kiiltämistä!
Christina | 8.03.2018
mustapäät, ihon epäpuhtaudet ja kuolleen ihosolukon poistava naamio. Iho pehmeämpi kuin koskaan ja hoitotuotteet imeytyy entistäkin paremmin. Puhdistaa ja samalla päästää muut tuotteet hoitamaan paremmin kuin koskaan. Kerta viikossa riittää mielestäni hyvin joten purkki on todella riittoisa
Taru | 7.03.2018
Poistaa epäpuhtauksia melko hyvin, ja iho on superpehmeä ja ihanan tuntuinen käytön jälkeen. Kaikista itsepäisimmät mustapäät eivät tällä aivan lähde, mutta selkeästi pidemmän käytön aikana vähentänyt talineritystä käytetyillä alueilla.

Lisätietoja

Tehopuhdistavan ja innovatiivisen The Original Black Peel Off Maskin sisältämät ainesosat kuten taikapähkinä ja punahattu vähentävät ja ehkäisevät epäpuhtauksia ja tukkeutuneita huokosia. Puhdistavan mustan saven ja tammihiilen ansiosta naamio kiinnittyy ihon epäpuhtauksiin ja kuolleisiin ihosoluihin, jotka irtoavat, kun naamio vedetään irti.
Naamion käyttö vähentää ihon talintuotantoa.
Ei sisällä väriaineita, mineraaliöljyjä, parafiineja tai silikoneja. Valmistettu Tanskassa.
Levitä peittävä kerros tuotetta T-alueelle (nenälle, otsalle ja leualle); vältä silmänympärysaluetta sekä hiuksia ja kulmakarvoja. Anna naamion vaikuttaa 25–30 minuuttia, kunnes se on kuivunut kokonaan. Vedä naamio varovasti irti.
Parhaat tulokset saadaan käyttämällä tuotetta 1–2 kertaa viikossa. Hoitorutiini on hyvä viimeistellä kosteuttavalla JorgObé White Tea Balancing Cream -tuotteella.
Koko:100 ml
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331