Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Sharp Cut Shaving Stick 50 ml
Sharp Cut Shaving Stick 50 ml
Sharp Cut Shaving Stick 50 ml
p90156235
v90156236
House 99
EUR
18

Sharp Cut Shaving Stick 50 ml

House 99

Joskus kannattaa joustaa, mutta kun kyse on parrasta, ei kompromisseja voi tehdä. Jos haluat täydellisesti hoidetun parran, on parranajopuikko paras väline.
18 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Joskus kannattaa joustaa, mutta kun kyse on parrasta, ei kompromisseja voi tehdä. Jos haluat täydellisesti hoidetun parran, on parranajopuikko paras väline. Se on saanut innoituksensa parturien parranajorutiinista, ja se asettelee partakarvat täydelliseen kulmaan ajoa varten. Pienet ajohaavat, sisäänkasvaneet karvat, ihottuma ja kirvely vähenevät, ja samalla parran muotoilusta tulee helpompaa. Kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Parranajopuikko on täydellinen vaihtoehto parranajoharjalle. Se pehmentää ihoa ja selvittää karvat helposti. Puikon muodon ansiosta voit keskittyä vain niihin alueisiin, jotka aiot ajella, jotta saat juuri haluamasi partatyylin.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331