Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Miu Miu Body Lotion 200 ml

Miu Miu Body Lotion 200 ml

Miu Miu

MIU MIU Tuoksu alkaa elegantilla ja aistikkaan kukkaisella kielolla, jota seuraavat aito jasmiini, aito ruusuöljy ja synteettiset vihreät tuoksunuotit.
40,30 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Miu Miu Body Lotion
p88445933
v88445934
Miu Miu
EUR
40.3

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

MIU MIU
Tuoksu alkaa elegantilla ja aistikkaan kukkaisella kielolla, jota seuraavat aito jasmiini, aito ruusuöljy ja synteettiset vihreät tuoksunuotit. Pehmeä, raikas ja vähäeleinen tuoksu rakentuu syvän multaista taustaa vasten: puuta ja pippuria patsulista valmistetusta Akigalawood®-uutteesta. Akigalawood® tuo salaperäisyyttä säkenöivien kukkaistuoksujen vastakohdaksi. Yllättävä yhdistelmä tuntuu luonnolliselta ja ajattomalta – kukkia ja maata – mutta vaikutus on luotu monimutkaisen prosessin avulla, uusien keksintöjen ja kevyen alkemistisen otteen kautta. Tuoksun viimeinen sävy on helmeilevä ja hieman uhmakas: siis täysin MIU MIUn luonteen mukainen.
Koko:200 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331