Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Osta vähintään kaksi tuotetta, saat -25%! Koskee Lancôme, IT Cosmetics & Urban Decay​ -meikkejä.

MorpheFluidity Full-Coverage Concealer C5.35

C5.35

11 €
Vain muutama jäljellä!
Etsi tuote myymälästä
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Kotiinkuljetus
Kotiinkuljetus

Hyvä tietää

I´M CONSCIOUS

Conscious helpottaa tiedostavien valintojen tekemistä sekä myymälöissä että verkkokaupassa. Nykyään saat näkyviin valikoiman, joka on suodatettu tuotteiden sisällön ja valmistuspaikan ja -tavan perusteella

Tietoja tuotteesta

Käyttöohjeet

Ainesosat

Ominaisuudet

Näytä näppylöille, epätäydellisyyksille ja tummille silmänalusille, kuka on pomo. Sinä olet. Tämä pitkäkestoinen, täysin peittävä peitevoide hoitaa montaa duunia. Se ei ainoastaan ojenna käsiisi erittäin sekoiteltavaa peitevoidevoimaa, vaan myös kirkastaa ja varjostaa. Peli on käynnissä.
Saatavana 31 sävyä
SÄVYJEN KUVAUKSET
C0.00 (kirkkaan valkoinen)
Taso 1: Vaalea
C1.15 (VIILEÄ: vaalein sävy vaaleanpunaisin pohjasävyin), C1.25 (NEUTRAALI: hyvin vaalea neutraalein pohjasävyin), C1.35 (NEUTRAALI: hyvin vaalea hieman keltaisin pohjasävyin), C1.45 (VIILEÄ: vaalea vaaleanpunaisin pohjasävyin), C1.55 (NEUTRAALI: vaalea neutraalein pohjasävyin), C1.65 (NEUTRAALI: vaalea hieman persikkaisin pohjasävyin)
Taso 2: Keskisävy
C2.15 (NEUTRAALI: keskivaalea hieman persikkaisin pohjasävyin), C2.25 (NEUTRAALI: keskivaalea hieman kultaisin pohjasävyin), C2.35 (LÄMMIN: keskisävy keltaisin pohjasävyin
C2.45 (VIILEÄ: keskisävy vaaleanpunaisin pohjasävyin), C2.55 (NEUTRAALI: keskisävy hieman persikkaisin pohjasävyin), C2.65 (LÄMMIN: keskisävy kultaisin pohjasävyin)
Taso 3: Ruskea
C3.15 (NEUTRAALI: keskisävy neutraalein pohjasävyin), C3.25 (LÄMMIN: keskiruskea kultaisin pohjasävyin), C3.35 (NEUTRAALI: keskiruskea persikkaisin pohjasävyin), C3.45 (NEUTRAALI: ruskea hieman persikkaisin pohjasävyin), C3.55 (LÄMMIN: ruskea kultaisin pohjasävyin), C3.65 (VIILEÄ: syvä ruskea hieman punaisin pohjasävyin)
Taso 4: Rikas
RC4.15 (NEUTRAALI: syvä ruskea neutraalein pohjasävyin), C4.25 (LÄMMIN: syvä ruskea rikkain kultaisin pohjasävyin), C4.35 (NEUTRAALI: rikas sävy kultaisin pohjasävyin), C4.45 (NEUTRAALI: rikas sävy persikkaisin pohjasävyin) , C4.55 (VIILEÄ: rikas sävy punaisin pohjasävyin), C4.65 (NEUTRAALI: rikas sävy hieman punaisin pohjasävyin)
Taso 5: Syvä
C5.15 (NEUTRAALI: syvä sävy neutraalein pohjasävyin), C5.25 (LÄMMIN: syvä sävy persikkaisin pohjasävyin), C5.35 (VIILEÄ: syvä sävy hieman persikkaisin pohjasävyin), C5.45 (LÄMMIN: syvä sävy rikkain punaisin pohjasävyin), C5.55 (NEUTRAALI: syvin sävy neutraalein pohjasävyin), C5.65 (VIILEÄ: syvin sävy punaisin pohjasävyin)
Kerro muille mitä pidit!
Kirjaudu sisäänjättääksesi arvostelun ja kerro muille mitä pidit tuotteesta
Kicksillä ei ole käytössä prosesseja tai menettelyjä sen varmistamiseksi, että julkaistut arvostelut tulevat kuluttajat, jotka ovat tosiasiallisesti käyttäneet tai ostaneet tuotteita

Tuotearvostelut & arvosanat

3.8
Perustuu 4 arvioon
Lue lisää

Suodata arvostelut

 • (2)
 • (1)
 • (1)
Suvi on KICKS Club -jäsen
5
0
Auttoiko tämä sinua?
Kyllä
Ei
Noora on KICKS Club -jäsen
0
0
Auttoiko tämä sinua?
Kyllä
Ei
Jonna on KICKS Club -jäsen
0
0
Auttoiko tämä sinua?
Kyllä
Ei
Maiju on KICKS Club -jäsen
0
0
Auttoiko tämä sinua?
Kyllä
Ei

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331