Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Juuri nyt saat jäsenenä -50% Pixi Tonic -kasvovesistä ja Clarins Lip Perfector -huulikiilloista. Max 3kpl per asiakas, tarjous voimassa niin kauan kunnes tuotteita riittää.

Mr & Mrs Tannie

It’s always tan o’clock somewhere! Mr & Mrs Tannie ovat korkealaatuisia ja suorituskyvyltään tasokkaita tuotteita.  Tuotteet ovat kehitetty tuomaan ammattitasoisia itseruskettavia kotikäyttöön. Tuotteet sopivat kaikille, riippumatta siitä, haluatko kevyen asteittain ruskettava sävyn vai välittömän tumman rusketuksen ihollesi. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä, levittyvät iholle helposti, imeytyvät nopeasti, eivätkä jätä näkyviä reunoja tai suuria sävyeroja. Tuotteet ovat lisäksi äärettömän kosteuttavia, eivätkä haise perinteiselle itseruskettavalle. Sarja on ihoystävällinen, 100% vegaaninen ja valmistettu Ruotsissa.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331