Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Treatment Nailpolish 45 Second Top Coat With Kensington

Treatment Nailpolish 45 Second Top Coat With Kensington

Nails Inc

Kaviaariuutetta sisältävä Nails Inc:n suosituin päällyslakka luo kynsiin ammattimaisen wet look -pinnan, ja se kuivuu jo 45 sekunnissa.
19 €
45 Second Top Coat With Kensington
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Kaviaariuutetta sisältävä Nails Inc:n suosituin päällyslakka luo kynsiin ammattimaisen wet look -pinnan, ja se kuivuu jo 45 sekunnissa. Manikyyri ei ole täydellinen ilman Top Coat -päällyslakkaa. Erittäin suosittu 45 Second Top Coat with Kensington Caviar sisältää kaikki päällyslakan tärkeimmät ominaisuudet. Nails Inc:n 45 Second Top Coat with Kensington Caviar -lakkka tekee kynsistä erittäin kiiltävät: kynsien wet look -pinta on kuin ammattimaisessa kynsistudiossa tehty. Lakan laadukas koostumus luo kynsiin kestävän pinnan ja kiinnittää kynsilakan, jottei se lohkeilisi. Vinkki: jos matkustelet paljon, tämä on sinulle kätevä tuote.
Koko:14 ml
Sävy:Transparentti
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331