Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Color Shot Washout Cherry Pop

Color Shot Washout Cherry Pop

Björn Axén

Hoitava punainen väripigmentti sekoitetaan käyttämääsi hoitoaineeseen. Se tarjoaa nopean, helpon ja hallitun värjäystuloksen.
14,99 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Hoitava punainen väripigmentti sekoitetaan käyttämääsi hoitoaineeseen. Se tarjoaa nopean, helpon ja hallitun värjäystuloksen.
Päätät itse, kuinka intensiivisen sävyn haluat: pienellä määrällä pigmenttiä saat hienovaraisen lopputuksen, suurella määrällä pigmenttiä syvän värin. Color Shot Cherry Pop sopii parhaiten tummanvaaleille, vaaleanruskeille ja keskiruskeille hiuksille. Hiusten alkuperäisellä värillä on myös suuri vaikutus: mitä vaaleammat hiukset, sitä intensiivisempi lopputulos.
Color Shot Cherry Pop on väliaikainen väri, joka lähtee asteittain pois shampoopesuissa. Pakkaus riittää jopa 10 värjäyskertaan sen mukaan, kuinka paljon pigmenttiä käytät. Ei päästä väriä, helppo pestä pois.
Sisältää auringonkukkaöljyä, E-vitamiinia ja B5-provitamiinia, jotka antavat hiuksille kiiltoa ja hoivaa.
Koko:50 ml
Sävy:Punainen
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331