Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Valitut silmämeikit -20% ostaessasi 2 tuotetta

Botanist Hand Creme Botanist Handcreme

Botanist Hand Creme Botanist Handcreme

Björk & Berries

Täyteläinen ja nopeasti imeytyvä käsivoide, joka antaa runsaasti kosteutta kuiville käsille ja tekee niistä pehmeämmän tuntuiset.
25 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Täyteläinen ja nopeasti imeytyvä käsivoide, joka antaa runsaasti kosteutta kuiville käsille ja tekee niistä pehmeämmän tuntuiset. Sisältää hoitavaa luonnonmukaista pellavansiemenöljyä, koivunlehtivettä, rapsiöljyä ja kaakaovoita. Vaikuttaa hoitavasti ja kosteuttavasti ja suojaa isoa päivittäiseltä kulutukselta. Käsistä tulee pehmeät ja kosteutetut.
Botanist on metsän siimeksen ja villiintyneen puutarhan kohtaamisen inspiroimana syntynyt tuoksu.
Puut, joissa on suuria, runsaasti lehtivihreää sisältäviä lehtiä, auringonlämmittämä ruoho ja juuret, jotka levittäytyvät pitkin pehmeää sammalta.
Tuoksu avautuu vihreiden vastapoimittujen omenoiden ja mustaviinimarjanlehtien raikkailla nuoteilla. Keskinuotit tuovat mieleen savuisen mustan teen ja maalaismaiseman vihreine kasveineen.
Botanist laskeutuu puunuottien tuoksuun, mikä tuo mieleen kaikkialle levittäytyvän havumetsän, alanuotti nousee esiin vastahalkaistusta koivupuusta ja pohjanuotti miehekkäästä vetiveristä ja patsulista.
Koko:250 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331