Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Botanist Body Lotion

Botanist Body Lotion

Björk & Berries

Ravitseva vartalovoide, jonka pehmeä ja täyteläinen koostumus hoitaa ja suojaa ihoa muun muassa luonnonmukaisella pellavansiemenöljyllä.
25 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Botanist Body Lotion
p89356477
v89356478
Björk & Berries
EUR
25

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Ravitseva vartalovoide, jonka pehmeä ja täyteläinen koostumus hoitaa ja suojaa ihoa muun muassa luonnonmukaisella pellavansiemenöljyllä. Öljy sisältää runsaasti omega 3:a, joka on erittäin aktiivinen rasvahappo ja joka vaikuttaa tulehduksia ehkäisevästi. Koivunlehtivesi puhdistaa ja palauttaa ihon luonnollisen pH-tasapainon. Luonnonmukainen auringonkukka- ja rapsiöljy vahvistavat ihon luonnollista suojakerrosta ja pitävät ihon kosteutettuna. Ihosta tulee pehmeä ja joustava.
Botanist on metsän siimeksen ja villiintyneen puutarhan kohtaamisen inspiroimana syntynyt tuoksu. Tuoksu avautuu vihreiden vastapoimittujen omenoiden ja mustaviinimarjanlehtien raikkailla nuoteilla.
Keskinuotit tuovat mieleen savuisen mustan teen ja maalaismaiseman vihreine kasveineen.
Botanist laskeutuu puunuottien tuoksuun, mikä tuo mieleen kaikkialle levittäytyvän havumetsän, alanuotti nousee esiin vastahalkaistusta koivupuusta ja pohjanuotti miehekkäästä vetiveristä ja patsulista.
Koko:250 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331