Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Lancôme Mister Big Mascara & Diesel Only the brave classique -50%. Sinulle, joka kuulut KICKS Clubiin.

EGF Serum 15 ml
EGF Serum 15 ml
EGF Serum 15 ml
EGF Serum 15 ml
EGF Serum 15 ml
Kampanja -20%

EGF Serum 15 ml

Bioeffect

25 % ISLANNIN NAISISTA KÄYTTÄÄ BIOEFFECT ® EGF SERUM -TUOTETTA* Uraa uurtavaa BIOEFFECT® EGF SERUM -anti-age-seerumia on ylistetään ympäri maailman, koska se pa...
108 €
135 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
EGF Serum
p89139281
v89139282
Bioeffect
EUR
108

Tuotearvostelut

Jenni | 27.01.2019
Tilasin 5 ml:n version bioeffectiä toisesta verkkokaupasta black friday-alennusmyynnin aikaan. Nyt käytettyäni tuotetta lähes 2 kk (kyllä, pieni määrä riittää pitkään, siitä plussaa) en huomaa mitään eroa ihossani...ensimmäisinä viikkoina sain finnejä tuotteesta, mutta nyt ne ovat häipyneet. Seerumi kosteuttaa kyllä, mutta jättää ainakin oman ihoni tahmeaksi. Olen hieman pettynyt kaiken hypetyksen jälkeen..olen 36-vuotias ja minulla on sekaiho, talvella hieman kuiva ja arka, muuten ok. Halusin kokeilla tuotetta ennaltaehkäisevästi lähinnä silmänympäryksen ihon hoitoon ja kiinteytykseen. Ryppyjä minulla ei vielä oikein ole ja ihoni sävyn pieneen epätasaisuuteen; punotukseen ja ”aurinkoläiskiin” seerumi ei tehonnut. Mietin vielä, että pitäisikö jatkaa käyttöä pari kuukautta, josko ihme tapahtuisi vai palata k-kosmetiikan pariin..tämän tuotesarjan hinnat ovat kyllä kovin suolaiset ilman alennuksia...
Emmi | 17.11.2018
Sain pienen testinäytteen tästä ja yllätyin täysin! Erittäin riittoisaa ja iho tuntuu mielettömältä tämän jälkeen. Imeytyy nopeasti eikä jätä öljymäistä pintaa niinkuin monet muut seerumit.
Jenni | 6.03.2018
Uskomaton seerumi, joka tekee kyllä kaiken mitä lupaa. Uudistaa, kosteuttaa, heleyttää ja yksinkertaisesti vain saa ihon näyttämään sekä tuntumaan todella hyvältä!

Lisätietoja

25 % ISLANNIN NAISISTA KÄYTTÄÄ BIOEFFECT ® EGF SERUM -TUOTETTA*
Uraa uurtavaa BIOEFFECT® EGF SERUM -anti-age-seerumia on ylistetään ympäri maailman, koska se parantaa ihoa näkyvästi ja dramaattisesti.
BIOEFFECT® EGF SERUM hyödyntää EGF:n todistettua anti-age-vaikutusta, joka palauttaa ihon nuorekkaan hehkun, vähentää ikääntymisen merkkejä ja palauttaa ihon kauniin ulkonäön.
• Palauttaa ihon luonnollisen hehkun
• Vähentää näkyviä auringon aiheuttamia vaurioita, juonteita ja ryppyjä
• Vähentää kuivia läiskiä
• Parantaa ja palauttaa ihon ulkonäköä ja laatua
• Supistaa ihohuokosia huomattavasti
• Tehokosteuttaa ja imeytyy nopeasti
• Hypoallergeeninen
• Vain seitsemän ainesosaa
Paras todiste BIOEFFECT® EGF SERUM -tuotteen tehosta on luultavasti se, että sitä käyttää 25 % Islannin yli 30-vuotiaista naisista*
BIOEFFECT® EGF SERUM nuorentaa ihoa ihotyypistä riippumatta.
KICKS Beauty Awards 2017 -voittaja: Paras innovaatio.
Levitä 2–4 tippaa puhdistetuille kasvoille ja kaulalle joka ilta.
Odota 10 minuuttia ennen toisen tuotteen tai meikin levittämistä, jotta tuote ehtii imeytyä ihoon. Älä käytä samanaikaisesti öljypohjaisten tuotteiden kanssa, esimerkiksi öljypohjaisen meikinpoistoaineen kanssa, sillä ne haittaavat EGF-aktiiviaineen toimintaa.
Koko:15 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331