Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Onica EdP 50 ml

Onica EdP 50 ml

Nicki Minaj

Onika Nicki Minaj on seksikäs hedelmä- ja kukkaistuoksu, jonka viettelevät hedelmät, päihdyttävät kukat ja puhdas myski herättävät aistikkuuden.
48 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Onika Nicki Minaj on seksikäs hedelmä- ja kukkaistuoksu, jonka viettelevät hedelmät, päihdyttävät kukat ja puhdas myski herättävät aistikkuuden.
LATVATUOKSU Tuoksu avautuu raikkaalla päärynällä, joka sulautuu yhteen aistikkaan karambolan ja mandariinin kanssa. SYDÄNTUOKSU Rohkean flirttaileva tuoksu saa sydämen laukkaamaan, kun taas ulpukka, orkidea ja Osmanthus-kasvin terälehdet saavat posket punehtumaan. JUURITUOKSU Juurituoksu on päihdyttävä ja viettelevä. Sokeriruo’on, valkoisen myskin ja setrin tuoksu kietoo vartalon puhtaaseen mystiikkaan.
Koko:50 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331