Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Osta vähintään kaksi tuotetta, saat -25%! Koskee Lancôme, IT Cosmetics & Urban Decay​ -meikkejä.

UUTUUS

NIODCopper Amino Isolate Lipid 1% Face Serum 15 ml

95 €
Etsi tuote myymälästä
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Kotiinkuljetus
Kotiinkuljetus

Hyvä tietää

Conscious helpottaa tiedostavien valintojen tekemistä sekä myymälöissä että verkkokaupassa. Nykyään saat näkyviin valikoiman, joka on suodatettu tuotteiden sisällön ja valmistuspaikan ja -tavan perusteella

Tietoja tuotteesta

Käyttöohjeet

Ainesosat

Ominaisuudet

Copper Amino Isolate Lipid (CAIL) 1 % on uusin lisäys NIODin tähtikokoelmaan. Koostumus on suunniteltu iltakäyttöön ja sen koostumus on sininen, geelimäinen, joka sulaa ja tuntuu miellyttävältä öljymäiseltä levitettäessä. CAIL keskittyy ihon terveyteen ja perustuu samaan konseptiin kuin NIODin palkittu Copper Amino Isolate Serum -seerumi. CAILilla on lisäetuja, koska se rakentaa ja vahvistaa ihon suojakerroksen toimintaa, joustavuutta ja eheyttä lipofiilisten reittien kautta. CAIL ylläpitää tervettä ihoa huolellinen tasapaino glykosaminoglykaanien (GAG), solunulkoisten proteiinien, kuten kollageenin ja elastiinin sekä epidermaalisen pinnan lipidien, korneosyyttien, rasvasolujen ja sebosyyttien välillä. CAIL 1 % on suunniteltu keskittymään kaikkien edellä mainittujen ihokomponenttien hoitoon, volyymin ja kimmoisuuden parantamiseen nostamalla ihoa optimaalisiin olosuhteisiin.
TEKNOLOGIA IHON TERVEYDEN HYVÄKSI
Tripeptidi-1 (palmitoyyli) Kupari
Yhdiste sisältää puhtaan Palmitoyl-GHK-Cu:n liuotettua muotoa pitoisuutena 1 painoprosentti. Palmitoyl-GHK-Cu on versio GHK-Cu:sta, jonka rakenteeseen on kiinnitetty palmitoyyliryhmä, joka parantaa sen lipofiilisiä ominaisuuksia ja parantaa ihon affiniteettia. Tämä peptidi toimii synergistisesti palauttaen ja ylläpitäen ihon nuorekasta ulkonäköä.
GHK-Cu:ta löytyy luonnosta ja se on alun perin eristetty ihmisen plasmasta. Tämän ihmiskehossa esiintyvän peptidin luontaiseen rooliin kuuluu useiden ihon terveydellisten toimintojen aktivoiminen, mukaan lukien paraneminen, immuunitoiminta, kollageenisynteesi, fibroblastien tuotanto ja tulehdusta ehkäisevät ominaisuudet.
Zizanoic vetiver
Zizanoic Vetiver on ainutlaatuinen ainesosa, joka tulee vetiverin juurista ja jota käytetään tuoksuteollisuudessa. Sillä on ominaisuuksia, jotka tukevat ihon joustavuutta, volyymia ja kiinteyttä.
Ajan myötä ihon tilavuus pienenee, mikä johtuu osittain vähentyneestä talituotannosta, vähentyneestä keratinisaatiosta ja rasvasolujen kyvystä varastoida rasvaa. Zizanoic Vetiver lisää ihon volyymia ja kiinteyttä samalla vaikuttaen täytelöittävänä.
Patentoitu dihydrodi-isoeugenoliyhdiste
Ikääntymisen myötä rasvakudoksen jakautuminen muuttuu johtuen adipogeneesin estämisestä ja lisääntyneestä rasvan hajoamisesta stimuloidun lipolyysin kautta.
Patentoitu Dihydrodiisoeugenol Complex -yhdiste on uusi, monipuolinen tapa parantaa ihon kimmoisuutta käyttämällä kaksivaikutteista lähestymistapaa ihonalaisen rasvan vähentämiseen.
Tämä ainutlaatuinen yhdiste pyrkii estämään rasvakudoksen vähenemisen parantamalla ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä, erityisesti kun sitä levitetään poskille ja leukalinjalle.
Aphanizomenon Aquaflo
Vastikään löydetty uusi sinilevälaji, joka sisältää runsaasti vitamiineja, aminohappoja ja kivennäisaineita vahvistamaan ihon suojakerrosta.
Aphanizomenon Aquaflolla on silottava vaikutus antaen nuorekkaamman ulkonäön helpottamalla ihon luonnollisia kosteustekijöitä. Aphanizomenon Aquaflo sisältää proliinia ja lysiiniä, ja se parantaa ihon kimmoisuutta ja vähentää ryppyjen näkyvyyttä.
Kasviperäinen Skvalaani
Kasviperäinen hiilivety, joka tunnetaan pehmentävästä vaikutuksestaan ja kyvystään ylläpitää ihon kosteussuojaa. Skvalaani on erinomainen kosteusvoide, joka kosteuttaa, antaa iholle kimmoisuutta ja joustavuutta.
Kerro muille mitä pidit!
Kirjaudu sisäänja ole ensimmäinen, joka arvostelee tämän tuotteen.

Ei arvosteluja

0.0
Perustuu 0 arvioon
Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331