Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Osta vähintään kaksi tuotetta, saat -25%! Koskee Lancôme, IT Cosmetics & Urban Decay​ -meikkejä.

NIODCopper Amino Isolate Serum 3 1:1

Copper Amino Isolate Serum 3 1:1

55 €
Vain muutama jäljellä!
Etsi tuote myymälästä
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Kotiinkuljetus
Kotiinkuljetus

Tietoja tuotteesta

Käyttöohjeet

Ainesosat

Ominaisuudet

CAIS 3 1:1 on NIODin palkitun Copper Amino Isolate Serum -seerumin kolmas sukupolvi.
Tämä anti-age-seerumi stimuloi ihon korjausprosessia ja kollageenin tuotantoa. Näin sillä on ennaltaehkäisevä vaikutus samalla säilyttäen terveen ihon. Tämä lähestymistapa eroaa perinteisestä tavasta, joka pyrkii vähentämää jo näkyviä ikääntymisen merkkejä, siten, että se ylläpitää hyvää ihoterveyttä.
Edellinen CAIS -seerumin sukupolvi sisälsi 2 % puhdasta GHK-peptidiä, josta 1 % oli haaroittunut kupari-ioneilla sekoitettuna muodostaen 1 % uutta, ihon korjausta stimuloivaa GHK-Cu:ta (kuparipeptidejä) ja jättäen 1 % vapaata kollageenin tuotantoa stimuloivat GHK- peptidit, suhteessa 1: CAIS:3:lla vältät seoksen, koska se sen sijaan sisältää 1 %:n pitoisuuden valmiiksi muodostunutta ja täysin stabiilia GHK-Cu:ta yhdessä 1 % GHK-peptidien kanssa. Koska tämä edistynyt yhdiste ei enää vaadi ylimääräisiä GHK-peptidejä eikä muita kuparin lähdettä ole lisätty, se kantaa nimeä CAIS 3 1:1, mikä kuvastaa näiden ainesosien suhdetta yhdistyksessä.
Koostumus sisältää myös kollageenia tukevia peptidejä, Tripeptide-29 Acetyltetrapeptide-2 ja Trifluoroacetyl-Tripeptide-2. CAIS2 yhdistää monodispersion kasvipohjaisen glykogeenin, joka muodostaa palloja suojaamaan peptidejä. Myristoyl Nonapeptide-3, joka lisää tunkeutumista ja silloitettua hyaluronihappoa.
TEKNOLOGIA IHON TERVEYDEN HYVÄKSI
1,0 % puhdas, laimentamaton kuparitripeptidi-1 (GHK-Cu) + 1,0 % puhdas, laimentamaton tripeptidi-1 (GHK)
CAIS 3 1:1 toimittaa 1 % puhdasta GHK-peptidiä (Tripeptide-1) yhdessä 1 % kuparitripeptidi-1:n (GHK-Cu) kanssa. Sekä GHK:ta että GHK-Cu:ta löytyy luonnosta, ja ne on alun perin eristetty ihmisen plasmasta. Näiden peptidien pitoisuus ihmisen plasmassa laskee edelleen 20 vuoden iästä lähtien. Näiden ihmiskehossa olevien peptidien luontaiseen rooliin kuuluu useiden ihon terveydellisten toimintojen aktivoiminen, mukaan lukien paraneminen, immuunitoiminta, kollageenisynteesi, fibroblastien tuotanto ja tulehdusta ehkäisevät ominaisuudet, kun taas puhdas GHK tarjoaa vahvan pro-kollageenituen.
GHK:n ja GHK-Cu:n 2 %:n pitoisuus CAIS 3 1:1:ssä pyrkii ehkäisemään näkyviä ihon ikääntymisen merkkejä, mukaan lukien epätasainen rakenne, epätasainen sävy, näkyvästi laajentuneet ihohuokoset ja vähäistä hehkua. Lyhyesti sanottuna iho näyttää terveemmältä, ja jatkuvalla käytöllä ylläpidetään tulosta.
PRO-KOLLAGEN TEKNOLOGIA
9,0 % puhdas, laimentamaton tripeptidi-29
Tämä glysiini-proliini-hydroksiproliini-aminohapposekvenssi tukee tervettä kollageenia ja toimii synergistisesti GHK:n ja GHK-Cu:n kanssa.
4,0 % asetyylitetrapeptidi-2:n ja trifluorasetyylitripeptidi-2:n yhdiste
Vaikka pro-kollageenipeptidit keskittyvät suurelta osin kollageenin määrään, nämä edistyneet peptiditeknologiat tukevat korkeaa kollageenin laatua ja koostumusta terveen ihon saavuttamiseksi, joka näyttää kiinteämmältä ja sileämmältä.
EHEYS JA TOIMITUSTEKNOLOGIA
0,10 % puhdasta monodispergoitua kasviglykogeenia
Glykogeeni uutetaan yleensä eläinlähteistä polydisperssinä aineena. Niodin on vegaaninen. Tämä edistyksellinen 100 % kasviperäinen monodispersio glykogeeni toimii kovina palloina, jotka suojaavat yhdisteen peptidejä, mutta hajoavat levitettäessä optimaalisen ihoaltistuksen saavuttamiseksi.
9 % Myristoyl Nonapeptide-3:n yhdiste
Tämä lipo-oligopeptidi tukee tervettä ihon uusiutumista, mikä valmistelee ihon myöhempää ihonhoitoa varten.
Hyaluronihapporistipolymeeri
Ainutlaatuinen ristisidottu vegaaninen hyaluronihapon muoto auttaa rakenteensa kautta veden ja vesiliukoisten aktiivisten aineiden saannissa.
Kerro muille mitä pidit!
Kirjaudu sisäänja ole ensimmäinen, joka arvostelee tämän tuotteen.

Ei arvosteluja

0.0
Perustuu 0 arvioon
Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331