Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Juuri nyt! Tuplapisteet Conscius-kategoriamme suosituimmista brändeistä!

NIODEthylated L-Ascorbic Acid 30% Network 30 ml

45 €
Etsi tuote myymälästä
{0} jäljellä ilmaiseen toimitukseen
29,00 € jäljellä ilmaiseen toimitukseen
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Kotiinkuljetus
Kotiinkuljetus
Tämä tiivistetty yhdistelmä sisältää stabiilia etyloitua L-askorbiinihappoa (C-vitamiinia) ja voimakkaita antioksidantteja, kuten superoksidi dismutaasia, seleeniä ja sinkkiä jotka taistelevat vapaita happiradikaaleja vastaan, vahvistat ihon suojaa ja lisäävät ihon elastisuutta ja kiinteyttä, samalla tasoittaen ja tasapainottaen ihon sävyä ja hehkua. Tasaisempi ja hehkuvampi iho on nähtävissä jo kolmen käyttöpäivän jälkeen ja tulos vahvistuu jatkuvassa käytössä yhdessä muiden ihoa hoitavien ominaisuuksien kanssa.
Paras ominaisuus voimakkaan antioksidantin kanssa on myös sen huonoin ominaisuus - se hapettuu. Antioksidantin tehtävä on sitoa itsensä vapaisiin happiradikaaleihin, ilman että ihosolut tekevät tämän.
Ongelmaksi muodostuu se, että nämä voivat sitoa itsensä tuotteen sisältämään happeen jo ennen tuotteen ostoa. C-vitamiini sitoo itsensä happeen heti kun se on yhteydessä veteen, se hapettuu ja vaihtaa sävyä kirkkaasta tumman oranssiin.
Kun tämä tapahtuu se johtaa 1) C-vitamiinin epästabiloitumiseen 2) Antioksidantti muuttuu vapaaksi happiradikaaliksi. Useat ihonhoitosarjat sanovat käyttävänsä stabiilia C-vitamiinin muotoa, ja kuluttaja luulee tämän takia että tuotetta on ok käyttää tummasta väristä huolimatta, koska se on patentoitu. Patentti ei takaa tuotteen toimivuutta, vaan tätä käytetään usein pelkästään markkinointia varten. Eli mikäli tuote on muuttanut väriä, C-vitamiini on hapettunut ja voi tällöin vaurioittaa ihoa.
Useat ihonhoitosarjat käyttävä seuraavia nimiä tuotteissa: Ascorbyl Glucoside (2%), Magnesium Ascorbyl Phosphate (MAP,1%-15%), Sodium Ascorbyl Phosphate (MAP:in tyylinen) ja Ascorbyl Palmitate (käytetään yleensä vähemmän kuin 0.2%).
Tämä aiheuttaa tosin seuraavat kaksi ongelmaa:
1) Nämä muodot muuttuvat helposti L-askorbiinihapoksi, eli puhtaaksi C-vitamiiniksi joka voi reagoida iholla. 2) Maksimaalinen määrä näitä ainesosia voivat olla liuotettuja yhdistelmään jossa pitoisuus 0,5% tai 15%, ainesosasta riippuen. Nämä yhdisteet tosin osoittavat, että enintään 0,3% todellisesta L-askorbiinihaposta on käytettävissä.
NIOD’s ELAN voittaa kaikki.
He käyttävät puhdasta, etyloitua muotoa L-askorbiinihaposta, joka kustantaa 100 kertaa enemmän kuin puhdas C-vitamiini. Se on hyvin stabiili, myös kontaktissa veden kanssa. Mutta NIOD ei luota siihen että tuote olisi stabiili pelkästään etyloinnin kautta:
1) ELAN -tiiviste on liuotettu erikoisilla vedettömillä eetterillä (patent pending) jotta kaikki C-vitamiini voidaan käyttää hyödyksi:
2) Tämä uniikki liuote estää kaiken veden joka voisi hapettaa C-vitamiinin.
3) C-vitamiini yhdistetään superoksidi dismutaasiin, seleeniin ja sinkkiin jotka luovat vahvan antioksidanttisuojan.
Vegaani.
Levitä kasvoille illalla, vältä kosketusta silmiin. Jos käytät osana NIOD-rutiinia, levitä CAIS:in ja MMHC:n jälkeen, mutta ennen Hydration Vaccin (HV).
ELAN sisältää uuden huipputeknologian optimaalisen imeytymiseen ja antaa siksi öljymäisen tunteen iholla joka kestää noin 1 minuutin ajan levittämisen jälkeen. Tämä tunne katoaa nopeasti, koska tuote itsessään ei sisällä öljyä.
Propanediol, Ethyl Ascorbic Acid, Superoxide Dismutase, Saccharomyces/Zinc Ferment.
Koko:
30 ml
Paino:
139 g
Ihotyyppi:
Rasvoittuva|Sekaiho|Herkkä|Ikääntynyt|Normaali|Ongelmaiho|Kuiva
EAN:
0769915150254

Mitä mieltä olet?

Kerro muille mitä pidit!
Kirjaudu sisäänja ole ensimmäinen, joka arvostelee tämän tuotteen.

Ei arvosteluja

0.0
Perustuu 0 arvioon
Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331