Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

ILMAINEN TOIMITUS! Ryhdy jäseneksi ja ansaitse KICKS-BACK -bonusta kaikista ostoksistasi 23.12 asti!

Sugar Trip Advent Calendar
Sugar Trip Advent Calendar
Sugar Trip Advent Calendar
Sugar Trip Advent Calendar
ALE 40%

Sugar Trip Advent Calendar

NYX Professional Makeup

Lähde mukaan makealle matkalle! Tässä tulee Sugar Trip 24 Days of Beauty -joulukalenterimme. Mukana on faniemme suosimia koostumuksia 24 uudessa sävyssä.
51,66 €86,10 €

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Lähde mukaan makealle matkalle! Tässä tulee Sugar Trip 24 Days of Beauty -joulukalenterimme. Mukana on faniemme suosimia koostumuksia 24 uudessa sävyssä. Tämä limited edition -kokoelma on kuin matka meikkejä rakastavan taivaaseen. Mukana on upeita huulituotteita, kuten Soft Matte Lip Cream -huulivoide ja Butter Gloss -huulikiilto, sekä samettisia luomivärejä, highlighter-tuotteita ja poskipunia. Mukana on 10 puuterimaista koostumusta sekä 14 keskikokoista huulituotetta. Tämä upea kokoelma on loistava pikkujoululahja - vaikkapa itsellesi. MIKÄ SE ON:
Joulukalenteri, joka on saatavilla rajoitetun ajan. Mukana 24 suosituinta silmä-, kasvo- ja huulimeikkituotettamme täysin uusissa sävyissä. MITÄ SE TEKEE: Sen avulla voit leikitellä monien suosituimpien koostumustemme kanssa. MIKSI ME RAKASTAMME SITÄ: Avaa päivän luukku itse tai jaa ilo kavereiden kanssa!
KÄYTTÖ: Yhdistele vapaasti puuterimaisia silmä- ja kasvomeikkejä ja huulituotteita luodaksesi useita eri lookeja.
Sävy:Monivärinen
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331