Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Viimeinen mahdollisuus: meikkivoiteet, pohjusteet, puuterit ja peitevärit -20% 

Sugar Trip Advent Calendar
Sugar Trip Advent Calendar
Sugar Trip Advent Calendar
Sugar Trip Advent Calendar
UUTUUS

Sugar Trip Advent Calendar

NYX Professional Makeup

Lähde mukaan makealle matkalle! Tässä tulee Sugar Trip 24 Days of Beauty -joulukalenterimme. Mukana on faniemme suosimia koostumuksia 24 uudessa sävyssä.
86,10 €

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Lähde mukaan makealle matkalle! Tässä tulee Sugar Trip 24 Days of Beauty -joulukalenterimme. Mukana on faniemme suosimia koostumuksia 24 uudessa sävyssä. Tämä limited edition -kokoelma on kuin matka meikkejä rakastavan taivaaseen. Mukana on upeita huulituotteita, kuten Soft Matte Lip Cream -huulivoide ja Butter Gloss -huulikiilto, sekä samettisia luomivärejä, highlighter-tuotteita ja poskipunia. Mukana on 10 puuterimaista koostumusta sekä 14 keskikokoista huulituotetta. Tämä upea kokoelma on loistava pikkujoululahja - vaikkapa itsellesi. MIKÄ SE ON:
Joulukalenteri, joka on saatavilla rajoitetun ajan. Mukana 24 suosituinta silmä-, kasvo- ja huulimeikkituotettamme täysin uusissa sävyissä. MITÄ SE TEKEE: Sen avulla voit leikitellä monien suosituimpien koostumustemme kanssa. MIKSI ME RAKASTAMME SITÄ: Avaa päivän luukku itse tai jaa ilo kavereiden kanssa!
KÄYTTÖ: Yhdistele vapaasti puuterimaisia silmä- ja kasvomeikkejä ja huulituotteita luodaksesi useita eri lookeja.
Sävy:Monivärinen
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331