Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
3 StepsTo Sculpt 01 Fair
3 StepsTo Sculpt 01 Fair
3 StepsTo Sculpt 01 Fair

3 StepsTo Sculpt 01 Fair

NYX Professional Makeup

3 Steps to Sculpt -korostuspaleteillamme luot todellista syvyyttä ja korostusta kasvonpiirteisiisi. Saatavilla neljässä väriyhdistelmässä.
13,90 €
01 Fair
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
3 StepsTo Sculpt
p89863362
v89863363
NYX Professional Makeup
EUR
13.9

Tuotearvostelut

Sisi | 25.07.2018
Varjostusväri on skandinaaviselle iholle liian kylmä ja tumma, ja sen häivyttäminen on kovin hankalaa niin ettei alle rakennettu meikkipohja kärsisi. Korostusväri sopii sekä kasvoille että luomille.
Johanna | 22.02.2018
Ihan ok tuote. Vaaleaa puuteria käytä koko kasvoilla ja se soveltuu siihen hyvin. Highlighter on liian glitterinen, joten sitä käytän ainoastaan toisinaan luomivärinä. Varjostusväri on ihan hyvä. Mukava löytää kohtuuhintainen, joka ei ole oranssi.

Lisätietoja

3 Steps to Sculpt -korostuspaleteillamme luot todellista syvyyttä ja korostusta kasvonpiirteisiisi. Saatavilla neljässä väriyhdistelmässä. Jokaiseen settiin kuuluu kolme korostus- ja varjostusväriä. Creamy-to-the-touch-kivipuuterimme tekevät häivyttämisestä erittäin helppoa.
Miksi rakastamme sitä: Nämä voidemaiset sävyt ovat kuin luotuja toisilleen! Käyttö: Levitä syvää sävyä kohtiin, joita haluat varjostaa, vaaleaa mattaista sävyä kohtiin, joita haluat korostaa ja korostusväriä kasvojen korkeimpiin kohtiin.
Koko:15 ml
Sävy:Ruskea
Lopputulos:Neutral
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331