Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Epic Ink Liner 01 Black
Epic Ink Liner 01 Black
Epic Ink Liner 01 Black
Epic Ink Liner 01 Black

Epic Ink Liner 01 Black

NYX Professional Makeup

Oletko ihastunut äärimmäisen tarkkaan wing-lookiin? Älä tyydy vain "tykkäämään" suosikeistasi. Luo look itse käyttämällä Epic Ink Liner -silmänrajauskynää.
12 €
01 Black
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Tula | 13.05.2019
Tässä on paras hinta-laatusuhde muihin verrattuna. Kestää hyvin, helppo käyttää ja säilyy kun muistaa säilyttää väärinpäin.
Krista | 13.05.2019
Helppo työskennellä tämän linerin kanssa, ei leviä, tekee tarkkaa jälkeä ja tuotetta tulee juuri sopivasti kerralla. Ihanan pigmenttinen ja kestävä lopputulos!
Mari | 13.05.2019
Tuotetta tulee kerralla todella paljon. Nestemäinen koostumus leviää ihon pienimpiinkin juonteisiin jolloin rajaus ei ole tarkkarajainen. Hyvin pigmenttinen ja kestävä mutta liian sotkeva. Välillä nestettä leviää silmän sisärajaan ja sitä kautta silmämunaan jolloin koko silmä on mustana.

Lisätietoja

Oletko ihastunut äärimmäisen tarkkaan wing-lookiin? Älä tyydy vain "tykkäämään" suosikeistasi. Luo look itse käyttämällä Epic Ink Liner -silmänrajauskynää. Tällä intensiivisesti pigmentoidulla vedenkestävällä silmänrajauskynällä on ohut ja joustava pää, jonka avulla voit luoda vaivattomasti mustia, tarkkoja viivoja. Jokainen veto on uskomattoman sulava ja lopputulos tarkka. Säätele viivojen paksuutta painamalla vain hieman alas. Ohut ja luonnollinen, runsas ja rohkea - lookista päätät sinä itse!
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331