Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Lancôme Mister Big Mascara & Diesel Only the brave classique -50%. Sinulle, joka kuulut KICKS Clubiin.

Glitter Goals Liquid Eyeshadow 01 Metropical
Glitter Goals Liquid Eyeshadow 01 Metropical
Glitter Goals Liquid Eyeshadow 01 Metropical

Glitter Goals Liquid Eyeshadow 01 Metropical

NYX Professional Makeup

Look on the bright side! Nestemäinen Glitter Goals -luomiväri on kevyt luomiväri, jonka avulla saat katseeseesi lumoavaa säihkettä.
10,40 €
01 Metropical
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Glitter Goals Liquid Eyeshadow
p90426958
v90426959
NYX Professional Makeup
EUR
10.4

Lisätietoja

Look on the bright side! Nestemäinen Glitter Goals -luomiväri on kevyt luomiväri, jonka avulla saat katseeseesi lumoavaa säihkettä. Nestemäiset, runsaasti kimalletta sisältävät sävyt levittyvät silmäluomille tasaisesti ja helposti. Saatavilla kahdeksassa välkehtivässä värissä. Käytä sellaisenaan tai levitä puuterimaisen luomivärin päälle. Näin saat luotua valtavasti erilaisia lookeja. MIKÄ SE ON: Kevyt, nestemäinen luomiväri, jossa on runsaasti kimalletta. MITÄ SE TEKEE: Saa katseesi säihkymään. MIKSI ME RAKASTAMME SITÄ: Luot kauniin glitter-meikin vain muutamalla vedolla.
KÄYTTÖ: Levitä suoraan silmäluomille applikaattorin avulla. Häivytä sormien avulla. Voit käyttää säihkyviä sävyjä sellaisinaan tai puuterimaisen luomivärin päällä. SOPII PARHAITEN: Kaikenmuotoisille silmille Kaikille aloittelijoista ammattilaisiin Festari- ja juhlakauteen
Sävy:Vaaleanpunainen
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331