Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Nurture Wonderfeel Double Cleanser 100 ml
Kampanja -20%

Nurture Wonderfeel Double Cleanser 100 ml

Ole Henriksen

Wonderfeel Double Cleanser poistaa meikin ja puhdistaa ihon yhdellä kertaa.
26 €
32,50 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Nurture Wonderfeel Double Cleanser
p89791925
v89791926
Ole Henriksen
EUR
26

Tuotearvostelut

Saara | 3.11.2019
Poistaa niin kasvo- kuin silmämeikinkin tosi hyvin, ei kirvele silmiä ja koostumus on mukavan kermainen. Pieni määrä riittää koko kasvoille. Ei jätä öljyisää/niljakasta kelmua, mutta ei myöskään pese natisevan puhtaaksi. Tuoksu on ihana, hieman marjainen!

Lisätietoja

Wonderfeel Double Cleanser poistaa meikin ja puhdistaa ihon yhdellä kertaa. Tämä klassinen cold cream saa aikaan kokonaisvaltaisen kylpyläkokemuksen ja sopii kaikkein kuivimmalle ja herkimmällekin iholle. Cold creamia on käytetty meikin poistamiseen vuosisatojen ajan. Sen kevyt koostumus ja kosteuttavat ominaisuudet tekevätkin siitä lyömättömän puhdistustuotteen. Iholta pois huuhdeltava voide irrottaa helposti pitkäkestoisen ja vedenkestävän meikin ja puhdistaa ihon syvältä niin, että kaikki lian ja talin jäämät poistuvat. Samalla se kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti. Puhdistusvoide ei altista herkkää ihoa tarpeettomalle rasitukselle ja voimakkaalle puhdistukselle (eikä edes kaksivaiheiselle puhdistukselle), vaan tämä kevyt ja ylellinen tuote saa ihon tuntumaan virkistyneeltä ja vahvistuneelta. Olen kehittämä innovatiivinen kasviperäinen ja runsaasti ravinteita sisältävä koostumus takaa, ettei iho tunnu kuivalta puhdistuksen jälkeen. Kuiva ja herkkä iho tuntuu puhdistetulta ja pehmeältä ja saa kauniin Ole-hehkun. Kuivalle ja herkälle iholle.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331