Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt tarjoamme ilmaisen toimituksen myymälään. Huomioithan, että Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan.

Plantscription™ Powerful Lifting Cream 50 ml

Plantscription™ Powerful Lifting Cream 50 ml

Origins

Älä anna syntymäpäivien ja painovoiman vetää ihoasi alaspäin! Olemme tehostaneet anogeissusin erinomaisia ominaisuuksia harvinaisella ja volyymiä lisäävällä commiphora mukulilla.
66 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Plantscription™ Powerful Lifting Cream
p926513
v44708402
Origins
EUR
66

Lisätietoja

Älä anna syntymäpäivien ja painovoiman vetää ihoasi alaspäin! Olemme tehostaneet anogeissusin erinomaisia ominaisuuksia harvinaisella ja volyymiä lisäävällä commiphora mukulilla. Tämä uraauurtava voide kiinteyttää roikkuvia ääriviivoja, häivyttää marionettijuonteita suun ympäriltä ja palauttaa nuorekkaan kiinteyden ja täyteläisyyden jo 2 viikossa. Samalla se antaa iholle ikääntymisen merkkejä häivyttävää kosteutusta. Iho saa välitöntä kohotusta!
Sopii päivittäiseen käyttöön
Koko:50 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331