Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt! -20% Päivävoiteista 21.7 asti! Ei koske tuotemerkkiä La Mer. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Dr. Weil Mega-Mushroom™ Skin Relief Advanced Face Serum 50 ml

Dr. Weil Mega-Mushroom™ Skin Relief Advanced Face Serum 50 ml

Origins

Ihon pinnan ärtyneisyys voi vanhentaa ihoa nopeammin kuin kynttilä syntymäpäivänäsi. Nyt sinulla on mahdollisuus ottaa tilanne haltuusi.
79,50 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Ihon pinnan ärtyneisyys voi vanhentaa ihoa nopeammin kuin kynttilä syntymäpäivänäsi. Nyt sinulla on mahdollisuus ottaa tilanne haltuusi. Tämä patenttia odottava, kliinisesti todistettu seerumi sisältää Dr. Andrew Weilsin kuuluisaa Mega-Mushroom-sekoitusta, jota on täydennetty chaga- ja pleurotus-sienellä ja tyrnimarjalla. Se suojaa ihoa ikääntymiseltä, jonka tulehdukset aiheuttavat. Rauhoittaa, lievittää ja vahvistaa ihoa ja tekee siitä vastustuskykyisemmän. Tulos: Iho ikääntyy hitaammin. Dr. Andrew Weil lahjoittaa Dr. Andrew Weil for OriginsTM- tuotteiden koko tuoton Weil Foundationille. Se on aatteellinen järjestö, joka tukee vaihtoehtoista lääketiedettä koulutuksen ja tutkimuksen kautta.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331