Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
GinZing™ Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream 50 ml

GinZing™ Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream 50 ml

Origins

Hemmottele ihoasi todella kosteuttavalla ja hoitavalla voiteella, joka sisältää ginseng- ja kahvipapu-uutteita. Ne antavat iholle uutta energiaa ja elinvoimaa.
24 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Ippe | 22.04.2019
Sopi yllättävän hyvin talven kuivattamalle , lähes keski-ikäisellekin iholle. Imeytyy nopeasti eikä meikki rullaa päällä. Miellyttävä sitruksen tuoksu.
Tanja | 10.01.2019
Toiminut talvella erittäin hyvin kosteuttajana ja virkistäjänä ja tuonut takasin pakkasten syömän hehkun iholle. Sopii hyvin meikin alle.
Mia | 27.02.2018
On toiminut tosi hyvin nyt talvella, ihotyyppini on kuiva. Yövoiteena olen myös käyttänyt, joskus laittanut yöksi kaksi kerrosta kun kovat pakkaset.

Lisätietoja

Hemmottele ihoasi todella kosteuttavalla ja hoitavalla voiteella, joka sisältää ginseng- ja kahvipapu-uutteita. Ne antavat iholle uutta energiaa ja elinvoimaa. Iho alkaa välittömästi hehkua raikkaalla ja terveellä tavalla.
Sopii päivittäiseen käyttöön
Koko:50 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331