Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Original Skin™ Matte Moisturizer with Willowherb 50 ml
Kampanja -20%

Original Skin™ Matte Moisturizer with Willowherb 50 ml

Origins

Täyteläinen voiden antaa kauniin ja raikkaan lopputuloksen. Kosteuttaa välittömästi ja muodostaa erinomaisen pohjan meikille tai luonnolliselle tyylille.
23,60 €
29,50 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Tiina | 24.08.2019
Tämä tuote todella jättää mattamaisen pinnan iholle, joka myös kestää. Tästä osasta voisin antaa enemmänkin pisteitä. Minulla on rasvoittuva mutta pintakuiva iho ja tämä tuntui jättävän ihoni liian kuivaksi ja tuntui kiristävältä. Sopisi varmaan paremmin vielä rasvoittuvammalle iholle kesäisin. Tuote myös sisältää paljon alkoholia.
Aada | 13.05.2019
Voimakas tuoksu, voide on todella kevyttä ja omaa ihoa tämä jopa kuivatti. Alkoi kiristämään iholla lähes heti levityksen jälkeen, mikä tuntui todella oudolle. Kuivalle iholle en siis todellakaan suosittele.
Essi | 8.03.2019
Häiritsevän voimakas tuoksu, joka ärsyttää silmiä. Sekaihollani tuote ei kosteuta yhtään vaan enemmänkin kuivattaa ihoa, mutta tekee kyllä ihosta todella mattapintaisen. Ei pitänyt ihoa mattapintaisena meikin alla kuin kaksi tuntia. Sopii varmaan paremmin rasvaiselle iholle.

Lisätietoja

Täyteläinen voiden antaa kauniin ja raikkaan lopputuloksen. Kosteuttaa välittömästi ja muodostaa erinomaisen pohjan meikille tai luonnolliselle tyylille. Voide sisältää kistusta ja horsmaa, jotka vahvistavat ja silottavat piirteitä, tasoittavat ihon sävyä ja pienentävät ihohuokosia. Lopputuloksena on pehmeän ja sileän tuntuinen sekä hehkuva iho.
Voidaan käyttää sekä aamuisin että iltaisin.
Koko:50 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331