Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Super Spot Remover 10 ml
Super Spot Remover 10 ml
Kampanja -20%

Super Spot Remover 10 ml

Origins

Yksi pieni näppylä vai suurempi paukama? Hoida, torju ja vähennä epätasaisuuksia nopeasti. Levitä varovasti tarvittavalle alueelle.
14,40 €
18 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Super Spot Remover
p885119
v43373067
Origins
EUR
14.4

Tuotearvostelut

Laura | 9.03.2018
Hyvä tuote näpyille ja epäpuhtauksille. Sopii iltaisin laitettavaksi, jolloin seuraavana päivänä epäpuhtaudet ovat hävinneet mahdollisesti kokonaan. Huonona puolena on se, ettei tuote sovi hyvin meikin alle liimamaisuuden vuoksi.
Julia | 23.02.2018
Toimii hyvin ihonalaisiin näppylöihin! Eivät ne kokonaan häviä yön aikana, mutta eivät ole enää yhtään niin kipeitä tai isoja.
Iris | 22.02.2018
Tämä täsmähoito toimii. Itsellä aikaisemmin käytössä mm tea tree oil, josta ei apua. Tätä kannattaa laittaa heti näppylälle ja vähintään jokaiseksi yöksi. Pienentää näppylän kokoa ja se poistaa näppylän nopeammin.

Lisätietoja

Yksi pieni näppylä vai suurempi paukama? Hoida, torju ja vähennä epätasaisuuksia nopeasti. Levitä varovasti tarvittavalle alueelle. Tuote nopeuttaa paranemisprosessia ja vähentää tummia läiskiä. Rauhoittava kofeiini ja punainen levä vähentävät punoitusta ja ärsytystä. Tekee ihosta läiskättömämmän näköisen ja ehkäisee huokosten tukkeutumista vähentämällä ylimääräistä rasvaa, bakteereja ja likaa.
Koko:10 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331