Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Un-Wrinkle Night Cream 30 ml

Un-Wrinkle Night Cream 30 ml

Peter Thomas Roth

Sopii: - Laajentuneiden ihohuokosten pienentämiseen - Ikääntyneelle iholle - Normaalille iholle. - Ryppyjä vastaan - Kuivalle iholle.
144,50 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Sopii:
- Laajentuneiden ihohuokosten pienentämiseen
- Ikääntyneelle iholle
- Normaalille iholle.
- Ryppyjä vastaan
- Kuivalle iholle.
Peter Thomas Rothin menestyksekkään Un-Wrinkle® Collection -sarjan uutuustuote on yövoide, joka edistää yön aikana solujen uusiutumista, ulkoisten rasitteiden aiheuttamien vaurioiden korjautumista, huokosten supistumista, kosteustasapainon palauttamista ja ihon kuulautta. Vaikutus ryppyihin ja juonteisiin on nähtävissä jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Lisäksi tuote rentouttaa ihoa ja hillitsee ilmeryppyjen syvenemistä.
Ihosta tulee pehmeä, tasainen ja entistä nuorekkaamman näköinen. Ainutlaatuinen (patentoitu) koostumus sisältää kahdeksaa tehokasta aktiivista peptidiä ja neuropeptidiä, jotka vaikuttavat iän merkkejä vastaan, sekä uutta innovatiivista SYN®-TACKS*-kaksoispeptidiä, runsaasti retinolia, glykolihappoa, vitamiineja ja kosteuttavia ainesosia. Kyseessä on siis mullistava kosteuttava yövoide ryppyjen torjuntaan.
Kenelle Un-Wrinkle®Night sopii?
Normaalille ja kuivalle iholle
Levitä iltaisin kasvoille ja kaulalle. Saadaksesi parhaan mahdollisen tuloksen, käytä Peter Thomas Roth Un-Wrinkle® Peel Pads -, Un-Wrinkle® - ja Un-Wrinkle® Eye -tuotteiden jälkeen.
Koko:30 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331