Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Voluminous Dry Shampoo 51 g

Voluminous Dry Shampoo 51 g

Rahua

100% luonnollinen, tuuheuttava kuivashampoo antaa tuuheutta, puhdistaa ja muotoilee hiuksia - kaikki tämä ilman vettä!
39 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

100% luonnollinen, tuuheuttava kuivashampoo antaa tuuheutta, puhdistaa ja muotoilee hiuksia - kaikki tämä ilman vettä! Luonnolliset raaka-aineet yhdistettynä huippuluokan kuivashampoo teknologiaan. Aerosoliton koostumus, kierrätettävä pakkaus. Kasviperäiset ainesosat ja mineraalit toimivat yhdessä imien öljyjä, hikeä ja likaa, joita kerääntyy päivän aikana. Hiukset jäävät tuuheiksi, virkistyneiksi ja hennon puhtaan tuoksuisiksi. Rahuan valmistaja sanoo tuotteen sopivan kaikille hiustyypeille hiusväristä riippumatta. Greenlipsiläisten käyttökokemuksen mukaan kuivashampoo sulautuu kaikille hiusväreille, eikä jätä hiusta harmaaksi. Erityisesti kuivashampoosta hyötyvät he, joilla on rasvoittuvat hiukset.
Käännä korkkia niin, että suuaukko tulee näkyviin. Ravista ja purista pulloa suihkuttaaksesi kuivashampoota tasaisesti hiusten tyveen. Hiero sormin hiuksiin puhdistaaksesi ja saadaksesi ilmavat sekä pyöheät hiukset.
Fuller’s earth (Clay), Organic Tapioca starch (Cassava root), Illicium Verum (Star Anise), Vanilla Planifolia, Citric Acid
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331