Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Lancôme Mister Big Mascara & Diesel Only the brave classique -50%. Sinulle, joka kuulut KICKS Clubiin.

Big Pony Women Pink EdT 50 ml
Big Pony Women Pink EdT 50 ml

Big Pony Women Pink EdT 50 ml

Ralph Lauren

Flirttailevalle naiselle, joka tuo ympärilleen iloa ja persoonallisuutta. Hedelmäinen ja romanttinen tuoksu, jossa on kukkaisia ja itämaisia vivahteita.
55 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Big Pony Women Pink EdT
p890918
v43572239
Ralph Lauren
EUR
55

Tuotearvostelut

E | 11.03.2018
Hyvä kesätuoksu. Sopivassa suhteessa makeutta ja raikkautta, eikä mikään tuoksu hallitse liikaa tai pistä nenään. Sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.
Elina | 27.02.2018
Raikas, ei liian imelä. Ei kovin pitkäkestoinen.
Katarina | 9.03.2017
Ehdoton suosikkituoksuni. Saan usein kuulla kommentteja, että tuoksun hyvältä, kun käytän tätä tuoksua. Tuoksu on melko makea ja tyttömäinen, mutta silti raikas.

Lisätietoja

Flirttailevalle naiselle, joka tuo ympärilleen iloa ja persoonallisuutta. Hedelmäinen ja romanttinen tuoksu, jossa on kukkaisia ja itämaisia vivahteita. Tämän ihanan ja iloisen tuoksun pääainesosat ovat karpalo ja tonkapavut. Big Pony Women -tuoksuja ovat inspiroineet neljä eri persoonallisuustyyppiä. Big Pony Women Pink on flirttailevan ja romanttisen naisen tuoksu.
EdT:tä (Eau de Toilette) kannattaa suihkuttaa vaatteisiin, sillä tuoksu voi muuttua helposti ihon hiotessa tai altistuessa auringolle. Jos haluat kevyemmän tuoksun, suihkuta tuoksua ilmaan ja kävele tuoksupilven läpi.
Koko:50 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331