Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Juicy Couture Viva la Juicy Bowdacious Edp 30 ml -50%.  Sinulle, joka kuulut KICKS Clubiin

Woman By Ralph Lauren EdP 10 ml
Woman By Ralph Lauren EdP 10 ml
Woman By Ralph Lauren EdP 10 ml
Woman By Ralph Lauren EdP 10 ml
Woman By Ralph Lauren EdP 10 ml
Woman By Ralph Lauren EdP 10 ml

Woman By Ralph Lauren EdP 10 ml

Ralph Lauren

Woman By Ralph Lauren vangitsee luovalla tavalla naisellisuuden ja vahvuuden ytimen. Se ilmentää Ralph Laurenin dynaamista muotoilua.
19 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Woman By Ralph Lauren vangitsee luovalla tavalla naisellisuuden ja vahvuuden ytimen. Se ilmentää Ralph Laurenin dynaamista muotoilua. Parfymööri Anne Flipo on taiteellisella otteellaan luonut valkoisia kukkia ja täyteläisiä puun nuotteja sisältävän tuoksun, joka kuvastaa tuotemerkin syvintä olemusta.
Muut tuoksunuotit: ENSITUOKSU: mustaviinimarja, päärynä, raparperi. SYDÄNTUOKSU: tuberosa, appelsiininkukka, turkkilainen ruusu. POHJATUOKSU: jännittävät puun vivahteet, santelipuu, setripuu. Woman by Ralph Lauren luo vetoavan kontrastin perinteisesti maskuliinisten ja naisellisten elementtien välille. Pullo symbolisoi tätä kaksinaisuutta. Pullon muotoilu on saanut innoituksensa taskumatista. Sen pehmeät muodot ja ruusukultaiset yksityiskohdat saavat sen näyttämään kalliilta korulta. Tuloksena on ajaton mutta moderni tyyli – aivan kuten Ralph Laurenin design. TUOKSUN TYYPPI: kukkaisa ja hedelmäinen
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331