Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Nude EdP 30 ml

Nude EdP 30 ml

Rihanna

Nude by Rihanna paljastaa laulajan intohimoisemman puolen ja näyttää hänen sisäiset tunteensa – tuoksu on aistikas ja provosoiva ja tuo hänen estottomuutensa esille.
37,50 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Nude by Rihanna paljastaa laulajan intohimoisemman puolen ja näyttää hänen sisäiset tunteensa – tuoksu on aistikas ja provosoiva ja tuo hänen estottomuutensa esille. Tuoksu on pehmeä ja lumoava ja antaa hänen faneilleen mahdollisuuden saada tuntea hänen henkilökohtainen puolensa.
Rihanna luopuu estoistaan tuoksun huomiota herättävien ylänuottien kanssa ja näyttää faneilleen vilauksen kotimaastaan Barbadosista guavan meden, mandariinin ja päärynän muodossa. Tuoksun keskinuotit avautuvat pehmeän lämpimästi ja niissä yhdistyvät appelsiininkukat, gardenianlehdet ja arabianjasmiini. Viettelevän pohjatuoksun santelipuun ja myskin nuotit sekä vaniljaorkidean raikkaan naiselliset sävyt pyöristyvät rohkeaksi mutta kuitenkin hillityksi tuoksuksi.
Koko:30 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331