Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt tarjoamme ilmaisen toimituksen myymälään. Huomioithan, että Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan.

The Ritual Of Chado Body Scrub 250 g

The Ritual Of Chado Body Scrub 250 g

Rituals

Erittäin tiivistetty vartalokuorinta, joka on valmistettu luonnollisista ainesosista. Sisältää hienojakoista bambujauhetta, joka puhdistaa ihon tehokkaasti.
17,50 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
The Ritual Of Chado Body Scrub
p90697054
v90697055
Rituals
EUR
17.5

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Erittäin tiivistetty vartalokuorinta, joka on valmistettu luonnollisista ainesosista. Sisältää hienojakoista bambujauhetta, joka puhdistaa ihon tehokkaasti. Eksklusiivinen ja luonnollinen, bambua sisältävä vartalokuorinta syväpuhdistaa ihon. Bambujauhe irrottaa kuolleen ihosolukon hellävaraisesti ja jättää ihon nuorekkaaksi, pehmeäksi ja heleäksi. Käytön jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja sen kosteutus on helppoa. Bambu on yksi suosituimmista ainesosista aasialaisissa kauneudenhoitotuotteissa. Bambu on tunnettu jo vuosisatoja ihoa hoitavista ominaisuuksistaan. Se auttaa ihoa pysymään terveenä ja sillä on tehokkaasti kosteuttava vaikutus.
Matchaa on käytettä taianomaisena ihoeliksiirinä ammoisista ajoista lähtien. Sillä katsotaan olevan elinvoimaa lisäävä vaikutus, joka pitää ihon raikkaana, terveenä ja hehkuvana.
Saat parhaat tulokset ja pehmeän ja hehkuvan ihon, kun käytät vartalokuorintaa 1–2 kertaa viikossa.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331