Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt tarjoamme ilmaisen toimituksen myymälään. Huomioithan, että Postin lakko voi vaikuttaa Posti-tilausten toimitusaikaan.

Ocean Mist Travel Kit

Ocean Mist Travel Kit

SACHAJUAN

Sisältö: Ocean Mist Volume Shampoo, 100 ml Ocean Mist Volume Conditioner, 100 ml Volume Powder, 75 ml Tämä erikoisshampoo sisältää Ocean Silk -teknologiaa ja lu...
23 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Ocean Mist Travel Kit
p89610882
v89610883
SACHAJUAN
EUR
23

Tuotearvostelut

Lisätietoja

Sisältö:
Ocean Mist Volume Shampoo, 100 ml
Ocean Mist Volume Conditioner, 100 ml
Volume Powder, 75 ml
Tämä erikoisshampoo sisältää Ocean Silk -teknologiaa ja luonnollisia kasviproteiineja, jotka tuovat hiuksiin rakennetta ja tuuheutta sekä vahvistavat hiuksia syvältä. Hiuksista tulee kiiltävät ja vahvat.
Tämä hoitoaine sisältää Ocean Silk -teknologiaa ja luonnollisia kasviproteiineja, jotka tuovat hiuksiin tuuheutta ja rakennetta sekä vahvistavat hiuksia. Se kosteuttaa, suojaa ja selvittää hiuksia ja saa ne tuntumaan ja näyttämään tuuheammilta tekemättä niitä raskaiksi.
Volume Powder on jauhemainen spray, joka tuo hiuksiin volyymia ja rakennetta. Kuiva tuote tekee hiuksiin mattamaisen pinnan. Raikastaa hiukset shampoopesujen välillä. Sopivat sekä pitkille että lyhyille hiuksille.
Koko:275 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331