Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Otathan huomioon, että 11.11. alkava Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan

Hair Cleansing Cream 500 ml

Hair Cleansing Cream 500 ml

SACHAJUAN

Monet nykykuluttajat pitävät vastapestyjen hiusten tunnusta, mutta eivät kaikki.
35 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Hair Cleansing Cream
p88460499
v88460500
SACHAJUAN
EUR
35

Lisätietoja

Monet nykykuluttajat pitävät vastapestyjen hiusten tunnusta, mutta eivät kaikki. Olemme huomanneet, että monet kuluttajat pitävät enemmän niin sanottujen ”2nd day hair” -hiusten eli pesua seuraavan päivän tunnusta. Volume Powderin/kuivashampoon ja hiusparfyymin avulla hiuksia voi raikastaa ilman shampoopesua. Esittelemme nyt uuden tavan puhdistaa ja raikastaa hiuksia uudella teknologialla, joka perustuu hoitaviin, luonnollisista kasviöljyistä valmistettuihin vahoihin sekä luonnollisiin leviin perustuvaan Ocean Silk -teknologiaan. Hair Cleansing Cream -voiteen uusi vaahtoamaton koostumus antaa hiuksille uskomatonta kiiltoa, hehkua, kosteutusta ja pehmeyttä sekä raikastaa hiuksia. Sopii kaikille hiustyypeille, myös kuiville, vaalennetuille, värjätyille tai vaurioituneille hiuksille. Koe uusi tapa puhdistaa hiukset ja saa aivan uudentuntuiset hiukset.
Käyttö: Levitä kosteisiin hiuksiin ja hiero hiuspohjaan alle minuutin ajan. Anna vaikuttaa vielä yhden minuutin ajan tai hiustenhoitorutiinisi keston ajan. Huuhtele pois lämpimällä vedellä, jotta voide ulottuu myös latvoihin. Hiuspohja tottuu uuteen hiustenpuhdistustapaan noin viikon käytön jälkeen.
Levitä kosteisiin hiuksiin ja hiero huolellisesti hiuspohjaan alle minuutin ajan. Anna tuotteen vaikuttaa hiustenhoitorutiinisi keston ajan, jotta tuote imeytyy hiuksiin. Huuhtele pois lämpimällä vedellä, jotta voide ulottuu myös latvoihin. Toista tarvittaessa. Hiuspohja tottuu uuteen hiustenpuhdistustapaan noin viikon käytön jälkeen.
Koko:500 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331