Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

More of supersale: aletuotteet -30%

Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation 1.15 Peach Fair
Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation 1.15 Peach Fair
Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation 1.15 Peach Fair
ONLY AT KICKS

Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation 1.15 Peach Fair

Smashbox

Loimme tämän kosteuttavan meikkivoiteen Los Angelesin valokuvausstudiollamme, jotta näyttäisit hyvältä kaikissa valaistuksissa. Voimme todistaa sen!
39,50 €
1.15 Peach Fair

Tuotearvostelut

Maria | 2.12.2018
Rasvoittuva, mutta e r i t t ä i n pintakuiva ihoni tykkää tuotteesta. Peittävyys on hyvä, eikä ihosta silti tule pakkeloidun näköistä. Komppaan edellistä, omalle iholle sopiva primeri alle, niin täydellistä pukkaa :)
Nina | 25.11.2018
Yksi parhaista meikkivoiteista, joita olen käyttänyt. Ihoni on rasvoittuva ja oikean meikkivoiteen löytäminen on haaste. Tämä meikkivoide kosteuttaa ja saa näyttämään rasvaisenkin ihon hyvältä. Pysyy hyvin kun laittaa primerin. Ihana tuote!

Lisätietoja

Loimme tämän kosteuttavan meikkivoiteen Los Angelesin valokuvausstudiollamme, jotta näyttäisit hyvältä kaikissa valaistuksissa. Voimme todistaa sen! Me olemme ainoa tuotemerkki, jolla on Flashbox-valaistuslaboratorio, jossa testaamme ja viimeistelemme kaikkien 22 värisävyn yhdenmukaisuuden. Hyvin sulautuva, öljytön koostumus viimeistelee luonnollisesti keskitason peittävyydestä aina täyteen peittävyyteen asti ja näyttää uskomattomalta 15 tunnin ajan. Valaistus vaihtelee läpi päivän, meikkisi ei!
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331