Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation 1.1 Fair Light - Natural Undertone
Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation 1.1 Fair Light - Natural Undertone
Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation 1.1 Fair Light - Natural Undertone
ONLY AT KICKS

Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation 1.1 Fair Light - Natural Undertone

Smashbox

Loimme tämän kosteuttavan meikkivoiteen Los Angelesin valokuvausstudiollamme, jotta näyttäisit hyvältä kaikissa valaistuksissa. Voimme todistaa sen!
39,50 €
1.1 Fair Light - Natural Undertone
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Aino | 25.05.2019
Loistava meikkivoide rasvoittuvalle tai sekaiholle. Mattainen mutta luonnollinen lopputulos, kun levittää riittävän ohuen kerroksen. Pysyvyys on melko hyvä, mutta ei ihan vedä vertoja esim. Estee Lauder Double Wearin pysyvyydelle. Kestää kuitenkin koko työpäivän moitteettomana.
Vilja | 25.05.2019
Liikkessä suositeltiin kuivalle iholle, mutta parin kerran kokeilun jälkeen jouduin toteamaan, että ei kyllä todellakaan sovi kuivalle iholle. Peittävyyskään ei ollut kovin hyvä.
Maria | 8.04.2019
Ei sovi kuivalle iholle. Tuote kyllä peittää hyvin ja lopputulos on matta, mutta lopputulos on hyvin epäluonnollinen, paksu ja korostaa kuivia kohtia.

Lisätietoja

Loimme tämän kosteuttavan meikkivoiteen Los Angelesin valokuvausstudiollamme, jotta näyttäisit hyvältä kaikissa valaistuksissa. Voimme todistaa sen! Me olemme ainoa tuotemerkki, jolla on Flashbox-valaistuslaboratorio, jossa testaamme ja viimeistelemme kaikkien 22 värisävyn yhdenmukaisuuden. Hyvin sulautuva, öljytön koostumus viimeistelee luonnollisesti keskitason peittävyydestä aina täyteen peittävyyteen asti ja näyttää uskomattomalta 15 tunnin ajan. Valaistus vaihtelee läpi päivän, meikkisi ei!
Koko:30 ml
Ihotyyppi:Kuiva|Sekaiho|Rasvoittuva|Herkkä|Ikääntynyt|Ongelmaiho|Normaali
Peittävyys:Peittävä
Lopputulos:Matte
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331