Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Hyvää pääsiäistä! 4-11.4 löydät upeita päivittäin vaihtuvia tarjouksia. Saat nyt myös ilmaisen toimituksen. Katso tarjoukset täältä!

Smith & Cult Nailed Lacquer Powder Posse

Arvio
Valitse väri
Powder Posse
Hinta
24 €
Etsi tuote myymälästä
Info
Palkitussa Smith & Culti kynsilakassa on erittäin paljon pigmenttejä, jonka lisäksi se kuivuu erittäin nopeasti ja pysyy kynsissä pitkään.
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Nailed Lacquer
p89259710
v90171248
Smith & Cult
EUR
24
Palkitussa Smith & Culti kynsilakassa on erittäin paljon pigmenttejä, jonka lisäksi se kuivuu erittäin nopeasti ja pysyy kynsissä pitkään. Lakka on helppo levittää ja se antaa tasaisen ja tyylikkään pinnan. Smith & Cultilla on ainutlaatuinen 8 Free-formula, mikä tarkoittaa, että ne valmistetaan ilman dietyyliftalaattia, tolueenia, formaldehydiä, formaldehydihartsia, kamferia, ksyleeniä, etyylitosyyliamidia tai trifenyylifosfaattia.
Vinkki!
Käännä kultainen korkki auki ja löydä ohut sivellin joka antaa tarkan lopputuloksen ja luo täydellisen, ainutlaatuisen kynsitaideteoksen.
Käytä yhdessä "Base of Everything" (base coat) ja "Above It All" (top coat) -lakkojen kanssa saadaksesi erittäin kiiltävä lopputulos joka pysyy 10-14 päivää.
Levitä 1-2 kerrosta kynsilakkaa Smith & Cult Nailed Lacquer Basis of Everything -aluslakan jälkeen.
Parhaan tuloksen saavuttamiseksi viimeistele Smith & Cult Nailed Lacquer Above it All -päällyslakalla, joka kiinnittää kysnilakan ja antaa pitkäkestoisen pysyvyyden.
Käännä kultainen korkki auki ja löydä ohut sivellin joka antaa tarkan lopputuloksen ja luo täydellisen, ainutlaatuisen kynsitaideteoksen.
Koko:
14 ml
Sävy:
Vaaleanpunainen
EAN:
0812329021754

Ei arvosteluja

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331