Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Christmas Calendar! Kauneudenhoitosuosikit -50%, joka päivä jouluun asti. Tilaa viimeistään 12.12. ja saat paketit ennen joulua (koskee PostNord kirjelähetyksiä).

Smooth Skin

Smooth Skin

Smooth Skin Brittiläisen CyDenin tuotemerkki SmoothSkin on toiminut IPL-karvanpoiston parissa jo yli 30 vuotta. Yrityksen asiantuntijatiimi on ainoa lajissaan ja heidän tehtävänsä on suunnitella, kehittää ja valmistaa IPL-tekniikkaan perustuvia karvanpoistolaitteita. Tuotannossa käytetään ylivoimaista, teknistä IPL-asiantuntemusta. Yritys sitoutuu turvallisuuteen ja sen tavoitteena on luoda ylellisiä, tehokkaita, turvallisia ja helppokäyttöisiä karvanpoistolaitteita. Kaikki tuotteet valmistetaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Ei näytettäviä tuotteita.
Myydyimmät
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331