Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Coco Cabana Fragrance Mist 90 ml
Coco Cabana Fragrance Mist 90 ml

Coco Cabana Fragrance Mist 90 ml

Sol de Janeiro

Brasiliassa viettelyyn käytetään kaikkia aisteja. Yksi tärkeimmistä kauneussalaisuuksista on olla cheirosa, eli tuoksua uskomattomalta auringonnoususta auringonlaskuun.
21,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Coco Cabana Fragrance Mist
p90571755
v90571756
Sol de Janeiro
EUR
21.9

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Brasiliassa viettelyyn käytetään kaikkia aisteja. Yksi tärkeimmistä kauneussalaisuuksista on olla cheirosa, eli tuoksua uskomattomalta auringonnoususta auringonlaskuun.
Coco Cabana Body Fragrance Mist -suihkeen koko vartalolle tarkoitettu Cheirosa’39 -tuoksu sisältää paahdetun kookoksen, täyteläisen praliinin ja lämpimän vaniljalaten nuotteja. Se vie tuoksuelämyksen aivan uudelle tasolle. Huumaavan kookoksinen tuoksu on suunniteltu viekoittelemaan.
Mistä on kyse?
Brasilialaisen viihdetaiteilijan Carmen Mirandan innoittama Coco Cabana Fragrance Body Mist -tuoksu sisältää paahdetun kookoksen, täyteläisen praliinin ja lämpimän vaniljalaten nuotteja. Sekoitus on täynnä hienostuneita vivahteita ja brasilialaista tyyliä. Jäljempää voit lukea lisää tuoksun taustasta ja Carmen Mirandasta.
Helppo ihastua:
Cheirosa ’39 voi olla kaikkien aikojen aistikkain tuoksu ja yksi tyylikkäimmistä herkkutuoksuista. Tuoksu viettelee ja saa haluamaan lisää.
Tuoksun inspiraatio:
Coco Cabana Cheirosa ’39 on saanut innoituksensa brasilialaisesta sensaatiosta Carmen Mirandasta, jonka ajatellaan edustavan alkuperäistä brasilialaista kauneutta.
Lahjakas ja kaunis Carmen oli vuosina 1930–1950 kansainvälinen tähti ja yksi Hollywoodin kulta-ajan ikoneista. Hän aloitti myös Brasilian kultakauden ja sai valonheittimet kääntymään brasilialaiseen musiikkiin, tanssiin ja kulttuuriin. Lopulta koko maailma rakastui niihin.
Käytetään koko vartalolle milloin vain.
Suihkuta hiuksiin, vaatteisiin ja alusvaatteisiin.
Vain ulkoiseen käyttöön.
SDA Alcohol 40B 190 Proof, Deionized Water, Fragrance (Parfum), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331