Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Viimeinen mahdollisuus: meikkivoiteet, pohjusteet, puuterit ja peitevärit -20% 

Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist Self Tan Purity Mist

Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist Self Tan Purity Mist

St Tropez

Saat luonnollisen raikkaan kullanruskean hohteen vesipohjaisella trooppisen tuoksuisella Self Tan Purity Face Mist -tuotteella.
34,90 €

Tuotearvostelut

Paula | 25.07.2018
Hieman skeptinen olin aluksi tästä tuotteesta. Voiko suihkeella saada tasaisen rusketuksen? Kyllä voi. Väri ei ole kovin tumma, ainakaan yhden käyttökerran jälkeen. Sävyä saa mielestäni hieman syvennettyä jos suihkuttelee tätä muutamana iltana peräkkäin kasvoille/kaulalle. Itse olen luonnostaan melko vaalea iholtani, joten huomasin kuitenkin pienen eron jo yhdellä käytöllä. Jos ihosi on luonnostaan kuitenkin jo hieman tummempi (medium-tan luokkaa) en tiedä kuinka selkeä ero olisi.. Itse kuitenkin olen tykännyt tuotteesta. Itseruskettavalta tämä ei myöskään haise missään vaiheessa, pisteet siitä.

Lisätietoja

Saat luonnollisen raikkaan kullanruskean hohteen vesipohjaisella trooppisen tuoksuisella Self Tan Purity Face Mist -tuotteella. Sisältää piristävää vihreän mandariinin vettä ja trooppista hibiskuksenkukkauutetta, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Suihkeessa on myös hyaluronihappoa sekä Pentavitinia, joka kosteuttaa pitkäkestoisesti. Hienojakoisessa suihkeessa on ihastuttava trooppinen tuoksu, jossa ei erotu itseruskettavan tuotteen hajua. Ei värjää. Saat täydellisen kullanruskean sävyn 4–8 tunnissa.
Sulje silmäsi ja suihkuta hienojakoista suihketta kasvoillesi aina, kun haluat lisäkosteutta ja hehkua. Suihke ei värjää vaatteita. Se antaa täydellisen kullanruskean sävyn 4–8 tunnissa.
Koko:80 ml
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331