Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Applikations-handske
Kampanja 25%

Applikations-handske

St Tropez

St. Tropez levityskinnas suojaa kämmeniäsi liialta värjäytymiseltä ja takaa tasaisen rusketuksen. Kinnas helpottaa itseruskettavien vaahtojen, suihkeiden, sumutteiden ja voiteiden levitystä.
5,25 €7 €

Tuotearvostelut

Kiira | 21.05.2018
Tekee itseruskettavien levittämisestä todella helppoa. Miellyttävän tuntuinen iholla ja helppo pestä ja pitää puhtaana.
Linnea | 29.05.2017
Käytän AINA St. Tropez -itseruskettavia tämän kintaan avulla. Maailmanluokan tuote, jonka avulla läikikäs lopputulos ei ole edes mahdollinen.
Tova | 9.03.2017
En ymmärrä, miten olen levittänyt itseruskettavat tuotteet ennen kuin aloin käyttää tätä levityskinnasta. Uusi kinnas kannattaa ostaa aina vuoden välein, sillä olen havainnut kintaan kestävän suunnilleen vuoden. Ehdoton tuote itseruskettavan levittämiseen!

Lisätietoja

St. Tropez levityskinnas suojaa kämmeniäsi liialta värjäytymiseltä ja takaa tasaisen rusketuksen. Kinnas helpottaa itseruskettavien vaahtojen, suihkeiden, sumutteiden ja voiteiden levitystä. Kinnas pienentää itseruskettavien aineiden kulutusta. Levityskinnas pysyy hyvin kädessä kämmenselän joustavan kankaan ansiosta.
Huuhtele Tan Applicator Mitt lämpimällä saippuavedellä jokaisen käyttökerran jälkeen. Kuivata huoneen lämmössä - ei liian kuumassa.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331