Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Kirjaudu sisään hyödyntääksesi eksklusiiviset jäsentarjoukset ja kerätäksesi pisteitä ostoksistasi!

Self Tan Bronzing Mousse 120 ml
Self Tan Bronzing Mousse 120 ml
Self Tan Bronzing Mousse 120 ml

Self Tan Bronzing Mousse 120 ml

St Tropez

Helposti levittyvä, kevyt värillinen vaahto, luonnolliselta näyttävä opasväri ja pehmeän tasainen lopputulos.
35,38 €

Tuotearvostelut

Christina | 8.03.2018
Rusketustuotteeksi ihanan tuoksuinen. Tasainen rusketus, helppo levittää, kosteuttava ja nopeasti imeytyvä. Ei tahraa. Rusketuksesta tulee neutraalin värinen eikä taita ollenkaan oranssiin.
Jenni | 6.03.2018
Paras itseruskettava, joka on helppo levittää St. Tropez -levityskintaan kanssa. Moussemainen koostumus imeytyy nopeasti ja karttasävyn ansiosta saa takuulla tasaisen rusketuksen. Sävy on niin luonnollinen, että olen saanut monesti kyselyitä olenko ollut rantalomalla! :)
Rebecka | 1.06.2017
En ole koskaan ollut suuri itseruskettavien fani, koska ne tuottavat usein epäluonnollisen värin. Ajattelin testata tätä tuotetta, ja nyt olen todella onnellinen, että testasin! Tuotetta on uskomattoman helppo levittää, ja kun se on huuhdeltu pois, iholla on hieno, luonnollinen päivetys. Käytän levittämiseen St. Tropez -kinnasta, kokeilin kerran ilman sitä, mutta lopputulos ei mielestäni ollut yhtä hyvä. Suosittelen tätä tuotetta, ja ostan sitä ehdottomasti uudelleen, kun nykyinen loppuu.

Lisätietoja

Helposti levittyvä, kevyt värillinen vaahto, luonnolliselta näyttävä opasväri ja pehmeän tasainen lopputulos. Älykäs rusketusmenetelmä parantaa rusketuksen kestoa ja tuottaa raidattoman lopputuloksen, joka häviää tasaisesti. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet jopa 24 tunnin kosteuttavan vaikutuksen. Sopii kaikille ihosävyille, mikä takaa itsellesi sopivan sävyn.
Itserusketuksen kultaiset säännöt: Vaihe 1: Kuori iho 24 tuntia ennen käyttöä. Kosteuta kuivat kohdat, kuten kyynärpäät, polvet, nilkat, kantapäät ja kaikki vaaleat karvat. Vaihe 2: Saat parhaimman tuloksen käyttämällä levityskäsinettämme iholla pyörittelevin ylöspäin suuntautuvin liikkein varmistaen, että tuotetta tulee kaikkialle. Levitä ylimääräinen tuote pieninä määrinä käsiin ja jalkoihin. Vaihe 3: Odota, että iho on kosketuskuiva ennen pukeutumista. Vaihe 4: Älä kastele 4–8 tuntiin. Vaihe 5: Voit pidentää rusketuksen kestoa päivittäisellä kosteutuksella, säännöllisellä kuorinnalla ja käsittelemällä tarpeen mukaan uudelleen.
Koko:120 ml
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho|Herkkä|Ikääntynyt|Normaali|Ongelmaiho|Kuiva
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331