Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

More of supersale: aletuotteet -30%

Self Tan Bronzing Mousse Self Tan Classic Mousse 120 ml
Self Tan Bronzing Mousse Self Tan Classic Mousse 120 ml
Self Tan Bronzing Mousse Self Tan Classic Mousse 120 ml

Self Tan Bronzing Mousse Self Tan Classic Mousse 120 ml

St Tropez

Helposti levittyvä, kevyt värillinen vaahto, luonnolliselta näyttävä opasväri ja pehmeän tasainen lopputulos.
35,38 €

Tuotearvostelut

Noora | 26.08.2018
Paras itseruskettava, jota olen kokeillut! Anta kauniin luonnollisen vähän oliivisen päivetyksen ja kestää hyvänä pitkään (feidaantuu iholta asteittain, kannattaa kosteuttaa ihoa jatkuvasti ylläpitona). Tämä on mulla jatkuvassa käytössä ja joudun laittamaan ehkä viikon välein, ei huono. Kintaalla ehdottomasti paras lopputulos ja tietenkin huolellinen ihon kuorinta ennen!
Christina | 8.03.2018
Rusketustuotteeksi ihanan tuoksuinen. Tasainen rusketus, helppo levittää, kosteuttava ja nopeasti imeytyvä. Ei tahraa. Rusketuksesta tulee neutraalin värinen eikä taita ollenkaan oranssiin.
Jenni | 6.03.2018
Paras itseruskettava, joka on helppo levittää St. Tropez -levityskintaan kanssa. Moussemainen koostumus imeytyy nopeasti ja karttasävyn ansiosta saa takuulla tasaisen rusketuksen. Sävy on niin luonnollinen, että olen saanut monesti kyselyitä olenko ollut rantalomalla! :)

Lisätietoja

Helposti levittyvä, kevyt värillinen vaahto, luonnolliselta näyttävä opasväri ja pehmeän tasainen lopputulos. Älykäs rusketusmenetelmä parantaa rusketuksen kestoa ja tuottaa raidattoman lopputuloksen, joka häviää tasaisesti. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet jopa 24 tunnin kosteuttavan vaikutuksen. Sopii kaikille ihosävyille, mikä takaa itsellesi sopivan sävyn.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331