Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Self Tan Extra Dark Bronzing Mousse Self Tan Extra Dark Mousse
Self Tan Extra Dark Bronzing Mousse Self Tan Extra Dark Mousse
Self Tan Extra Dark Bronzing Mousse Self Tan Extra Dark Mousse

Self Tan Extra Dark Bronzing Mousse Self Tan Extra Dark Mousse

St Tropez

Uusi Self Tan Extra Dark Bronzing Mousse antaa syvän ja tumman ruskettuneen sävyn. Kevyt, sametinpehmeä vaahto opasvärillä jättää pehmeän, sileän ja virheettömän ihonpinnan.
53,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Self Tan Extra Dark Bronzing Mousse
p89926177
v89926178
St Tropez
EUR
53.9

Tuotearvostelut

A | 30.04.2019
En pidä tästä yhtään. Haju on kui hiusvärillä, todella voimakas+ kallis tuote. Halvemmat itseruskettavat toimii paljon paremmin. Ainut hyvä plussa on oliiviin vihreeseen taittava väri (ei oranssi). Muuten en suosittele.
Emilia | 23.03.2019
Tässä on täydellinen sävy, ei hiukkaakaan oranssi, vaan upea viileän ruskea! On nimensä mukaisesti myös tosi tumma. Kannattaa ostaa oikeasti laadukas levityshanska tämän kanssa (esim. Samalta merkiltä, toimii oikein hyvin) muuten ei välttämättä levity niin tasaisesti.

Lisätietoja

Uusi Self Tan Extra Dark Bronzing Mousse antaa syvän ja tumman ruskettuneen sävyn. Kevyt, sametinpehmeä vaahto opasvärillä jättää pehmeän, sileän ja virheettömän ihonpinnan. St.Tropez Quick Intelligent Tan Development System mahdollistaa sen, että opasväri voidaan huuhdella 4 tunnin kuluttua, jolloin saadaan tumma sävy, 8 tunnin kuluttua saadaan sama sävy kuin 2 viikon rantaloman jälkeen.
Itserusketuksen kultaiset säännöt: Vaihe 1: Kuori iho 24 tuntia ennen käyttöä. Kosteuta kuivat kohdat, kuten kyynärpäät, polvet, nilkat, kantapäät ja kaikki vaaleat karvat. Vaihe 2: Saat parhaimman tuloksen käyttämällä levityskäsinettämme iholla pyörittelevin ylöspäin suuntautuvin liikkein varmistaen, että tuotetta tulee kaikkialle. Levitä ylimääräinen tuote pieninä määrinä käsiin ja jalkoihin. Vaihe 3: Odota, että iho on kosketuskuiva ennen pukeutumista. Vaihe 4: Älä kastele 4–8 tuntiin. Vaihe 5: Voit pidentää rusketuksen kestoa päivittäisellä kosteutuksella, säännöllisellä kuorinnalla ja käsittelemällä tarpeen mukaan uudelleen.
Jos huuhtelet 4 tunnin kuluttua, saat tumman sävyn. Jos huuhtelet 8 tunnin kuluttua, saat erittäin tumman sävyn. Ylläpidä väriä kosteuttamalla ihoa joka päivä ja kuorimalla säännöllisesti. Silloin rusketus kestää pitempään.
Koko:200 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331