Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Otathan huomioon, että 11.11. alkava Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan

Tan Remover Mitt

Tan Remover Mitt

St Tropez

ST.TROPEZin Tan Build Up Remover Mitt on pakollinen hankinta kaikille itseruskettavia tuotteita säännöllisesti käyttäville.
11,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Tan Remover Mitt
p90534489
v90534490
St Tropez
EUR
11.9

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

ST.TROPEZin Tan Build Up Remover Mitt on pakollinen hankinta kaikille itseruskettavia tuotteita säännöllisesti käyttäville. Sillä voidaan:
-Poistaa tehokkaasti rusketusta
-Korjata rusketusvirheitä helposti
-Parantaa läikkien ja raitojen ulkonäköä
Tämä erikoiskehitetty käsine poistaa rusketusta helposti ja tehokkaasti, poistaa kuivaa ihoa ja jättää ihon valmiiksi seuraavaan itseruskettavan aineen levitykseen. Käsinettä voidaan käyttää myös ruskettumisen kehittymisen jälkeen korjaamaan virheitä. Säännöllinen käyttö varmistaa superpehmeän, silkkisen ja täydellisesti ruskettuneen ihon. ST. TROPEZin rusketusasiantuntijoiden kehittämä.
Täydellisen itserusketuksen kultaiset säännöt: Käytä kostealle iholle hellävaraisin pyörittelevin liikkein normaalien kylpy- ja suihkutuotteittesi kanssa. Käytä enemmän voimaa kyynärpäihin, polviin, nilkkoihin, sääriin, käsiin ja kaikkialle, jossa rusketus on näkyvää. Korjaa rusketuksen virheet kostuttamalla iho ja käyttämällä sitten etusormea käsineen sisällä korjattavalla alueella.
Ohjeita ja varoituksia: Huuhtele Tan Build Up Remover Mitt huolellisesti lämpimällä saippuavedellä jokaisen käyttökerran jälkeen. Anna kuivua etäällä suorasta lämmöstä. Älä pese koneessa. Pese erikseen käsin.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331