Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt tarjoamme ilmaisen toimituksen myymälään. Huomioithan, että Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan.

Bom Dia
Bom Dia
Bom Dia
Bom Dia
Bom Dia

Bom Dia

Sweed Lashes

Ramina-ripset ovat luonnolliset Sweed Lashes -ripset. Ripset ovat ”puoliripset”, joiden kiinnityskohta on noin 30 % lyhyempi. Ihanteellinen tuote aloittelijoille, helppo kiinnittää.
13,15 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Bom Dia
p88177211CC
v88177214
Sweed Lashes
EUR
13.15

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Ramina-ripset ovat luonnolliset Sweed Lashes -ripset. Ripset ovat ”puoliripset”, joiden kiinnityskohta on noin 30 % lyhyempi. Ihanteellinen tuote aloittelijoille, helppo kiinnittää. Lopputuloksena ovat luonnolliset ja ulkokulmasta erittäin pitkät ripset.
Sweed Lashes vie irtoripset uudelle tasolle laajan ja laadukkaan valikoiman avulla. Saatavilla on kolme kokoelmaa mustana, ruskeana ja tummanvaaleana. Kaikki ripset ovat yhden Ruotsin menestyneimmän meikkitaiteilijan suunnittelemia, ja niissä on ainutlaatuiset läpikuultavasta vanusta valmistetut kiinnikkeet, minkä ansiosta niin ammattilaisten kuin aloittelijoiden on helppo käyttää niitä. Ripset ovat käsin solmittuja, korkealaatuisia ja niitä voidaan käyttää jopa 10 kertaa.
Kaikki Sweed Lashes -pakkaukset on valmistettu pinnoittamattomasta paperista ja kierrätettävästä PET-muovista.
Väri: Musta
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331