Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt saat ilmaisen toimituksen!

Sweed Lashes Cluster Flair

Arvio
Hinta
16,90 €
Etsi tuote myymälästä
Ilmainen toimitus - pakettisi lähetetään saman tien Ilmainen toimitus - pakettisi lähetetään saman tien
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Cluster Flair
p90737180
v90737181
Sweed Lashes
EUR
16.9
Laaja ja laadukas Sweed Lashes -valikoima tuo irtoripsiin uusia ulottuvuuksia. Saatavilla on kolme kokoelmaa, joiden värivaihtoehtoina ovat musta ja ruskea. Kaikki ripset ovat yhden Ruotsin menestyneimmän meikkitaiteilijan suunnittelemia, ja niissä on ainutlaatuiset läpikuultavasta vanusta valmistetut kiinnikkeet, minkä ansiosta niin ammattilaisten kuin aloittelijoiden on helppo käyttää niitä. Ripset ovat käsin solmittuja, korkealaatuisia ja niitä voidaan käyttää jopa 10 kertaa. Kaikki Sweed Lashes -pakkaukset on valmistettu pinnoittamattomasta paperista ja kierrätettävästä PET-muovista.
Cluster Flair: Kauniisti muotoillut ripset eripituisina yhden, kahden ja kolmen tupsun nippuina, joiden avulla voit luoda yksilöllisen ilmeen. Cluster Flair -ripsien kiinnittäminen käy nopeasti ja vaivattomasti, joten ne ovat hyvä valinta aloittelijalle. Hillitty vaikutelma saadaan aikaan kiinnittämällä pari ripsitupsua silmän ulkonurkkaan ripsien tyveen. Rohkeampi look syntyy, kun ripsitupsuja kiinnitetään koko silmän ympärille ripsien tyveen.
Koko: 7 mm, 10 mm, 12 mm
Väri: Musta
1. Irrota ripsitupsut varovasti pakkauksesta pinseteillä.
2. Sivele tupsuihin hiukan liimaa ja odota 10 sekuntia.
3. Aseta tupsut paikoilleen ripsien tyveen. Harjaa ripsiin lopuksi kerros ripsiväriä.
Liima ei sisälly pakkaukseen.
Vinkki! Kaikki irtoripsemme valmistetaan laadukkaista materiaaleista, ja niitä voidaan käyttää uudelleen jopa 10 kertaa. Irrota ripsitupsut käytön jälkeen aloittaen silmän ulkonurkasta. Poista ripsien reunaan takertunut liima varovasti. Aseta tupsut sievään rasiaansa odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Ripsitupsut eivät saa joutua kosketuksiin veden tai meikinpoistoaineen kanssa.
Paino:
28 g
Sävy:
Musta
EAN:
7350080190096
Inspiroidu
Beauty Test: Löydä sinulle paras maskara

Beauty Test: Löydä sinulle paras maskara

Beauty test: Löydä sinulle parhaat irtoripset

Beauty test: Löydä sinulle parhaat irtoripset

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331